Tapahtumia

19.5.2022

NELJÄ VUODENAIKAA BUENOS AIRESISSA


Savonlinna-kvartetti

Solisti: Henrik Sandås, Bandoneon ja sovitukset

Ohjelma: Astor Piazzolla (1921-1992) / sov. Henrik Sandås

Lipunmyynti ovelta

Ovet klo 18-

Konsertti klo 19-

Henrik Sandås on bandoneontaiteilija jonka ohjelmistoon mahtuu argentiinalaisen tangon ja tango nuevon ohella barokkimusiikkia, uutta taidemusiikkia sekä improvisaatiota. Sandåsin kokonaisvaltainen, herkkä ja tunteikas muusikkous on herättänyt ihastusta ympäri Eurooppaa, Venäjää ja Etelä-Amerikkaa. Hän on yksi Suomen kysytyimmistä tango nuevo –spesialisteista ja omistaa nykyisin paljon aikaansa myös musiikin säveltämiselle ja sovittamiselle eri kokoonpanoille. Viime vuosina hän on esiintynyt laajalti eri kaupunginorkestereiden solistina “Tango del Ángel” -orkesteriprojektin puitteissa. Sandås on myös kantaesittänyt mm. Max Savikankaan, Timothy Pagen, Øyvind Mælandin, Markku Klamin, Kirmo Lintisen, Jukka Linkolan ja Kari Ikosen teoksia. Sandås voitti kansainvälisen Frosini Grand Prix -kilpailun Tukholmassa vuonna 1998 (harmonikka) ja Libertango -kilpailun Lancianossa, Italiassa vuonna 2008 (bandoneon). Hän on esiintynyt Suomessa, Ruotsissa, Ranskassa, Unkarissa, Italiassa, Espanjassa, Argentiinassa, Uruguayssa, Latviassa ja Venäjällä orkestereiden solistina sekä kamarimuusikkona eri yhtyeiden kanssa.
slider-vohveli-suolainen2

26.-29.5.2022

Vohvelikahvilan kevätviikonloppu!


Avaamme kahvilan viikonlopuksi 26.-29.5. torstaista sunnuntaihin

Avoinna TO-SU klo 12-18
slider-vohveli-suolainen2

2.-3-6.2022

Vohvelikahvila avoinna 2.-3.6.2022


Avaamme kahvilan kesäviikonlopuksi lauantaista sunnuntaihin

LA-SU klo 12-18

15.6.-6.8.2022

Tiittalan kartanon kesän taidenäyttelyssä Katriina Kaijan Hiljaisuus. (Avajaiset 15.6. klo 17)


Katriina Kaija on kuvataiteen ja mediailmaisun opettaja Savonlinnan Taidelukiosta. Hän on kuvataidekasvattaja, kuvittaja sekä vapaa kuvataiteilija. Taiteellisessa työssään Katriina käsittelee ihmisen asettumista maailmaan, ihmisen ja luonnon suhdetta sekä katoavaisuuden teemoja. Teoksissa henkilöt ja otukset hakevat mittasuhteita ja omaa paikkaansa.

Näyttely, Hiljaisuus, on nähtävillä Tiittalan kartanon Vohvelikahvilassa koko kesän ajan. Näyttelyn avajaispäivää vietetään 15.6. keskiviikkona klo 17. Näyttelyn avajaistilaisuus on kaikille avoin! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan teoksiin ja tapaamaan taiteilijaa paikan päälle!

Tiittalan kartanon Vohvelikahvila avoinna 15.6. keskiviikosta alkaen maanantaista lauantaihin klo 11-19 (keittiö sulkeutuu klo 18.30).

25.6.2022

Rantamakasiinin juhannuksessa, Tero Vaara

Liput 15€

Tero Vaara klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa sekä Lippu.fi -palvelussa!

Porin Isosannanpuistokadun soittokämpältä kotimaisten lauluntekijöiden kärkeen noussut Tero Vaara on palannut tien päälle! Ohjelmistossa Valokuvia, Älä jätä minua, Lauantai-ilta, Vielä on kesää jäljellä, Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä… Juha Vainio -palkittu Mamba-yhtyeen solisti ja lauluntekijä, lukuisten koskettavien hittien nikkari avaa soolokeikoillaan biisien taustoja ja tarjoaa yhtyeen valitut klassikot elektroakustisina sovituksina.

6.7.2022

Tiittalan kartanon kesän tähti-ilta, Reino Nordin

Liput 30€

Trio Klassikue klo 20-

Reino Nordin band klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa sekä Lippu.fi -palvelussa toukokuussa!

Emma-palkitun Reino Nordinin uran viime vuodet ovat olleet menestyksekkäitä: kultaa ja jopa moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien lisäksi hän on saanut upean vastaanoton keikoilla ja esiintynyt niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin festareiden päälavoillakin. Hänen tunnetuimpia biisejään ovat muun muassa Antaudun, Puhu vaan, Kato mua silmiin, Kosketa, Kyynelten virta, Cara mia ja Veitsenterällä. Syksyllä 2020 Reino nähdään Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa.

14.7.2022

Rantamakasiinin torstaiklubissa Niina Annika

Liput 8€

Ovet klo 16-

Niina Annika klo 19-

Liput vain ovelta Rantamakasiinilla!

Niina Annika on laulaja-lauluntekijä Joensuusta, jonka musiikissa tunnelmallisen läsnäolon luovat laulujen runollinen ilmaisu, luonnonläheisyys sekä ihmisen syvimpiä lokeroita kutkutteleva herkkyys. Tule nauttimaan kesäillan tunnelmasta akustisen folk-musiikin äärelle!

Niina Annikan tuorein studiolive julkaisu löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=-jHQaE2RJWU

Daggerplay_2021_iso

15.7.2022

Rantamakasiinilla Daggerplay

Liput 8€

Daggerplay klo 21-

Liput myynnissä Rantamakasiinilla!

Daggerplay on vuoden 2011 marraskuusta lähtien kulkenut omaa tietään, musiikkitrendejä kumartamatta ja genrerajoista välittämättä, toteuttaen haluamaansa rock ́n ́rollia. Bändi yhdistelee musiikissaan perinteistä rock ́n ́n rollia sekä alkuperäistä punk rockia poimien mausteita ska-musiikista, kelttimusiikista, folkista, countrysta, rockabillysta ja 1960-, sekä 70-lukujen pop-musiikista. Vuonna 2013 ilmestyessään Daggerplayn debyytti ́Urban Campfire Songs ́ tarjosi järeän raakaa punk rock - poljentaa, joista erityisesti kappaleet ́Blind Horses ́, sekä videobiisi ́My Friends Are Mental And I am Mental, Too ́ , nostivat bändiä tunnetuksi Helsingin indie-musiikkipiireissä. Daggerplayn toinen albumi ́Subterranaean Reality ́ ilmestyi 2018 ja sai huomattavan hyviä arvosteluja musiikkilehdissä ja musiikkisivustoilla eri puolilta maailmaa. Levyltä päätyi useita kappaleita Spotifyn omille soittolistoille, joista myöhemmin ́Ghosts ́ pääsi semifinaaliin asti laajassa kansainvälisessä International Songwriting Competition - laulunkirjoituskilpailussa. Tämän jälkeen bändi on aktiivisesti äänittänyt uusia kappaleita ja näin pitänyt rock ́n ́n ́rollin liekkiä palamassa myös pandemian aiheuttaman keikattoman ajanjakson aikana. Daggerplay on soittanut reilusti toista sataa keikkaa esiintyen sekä akustisena, että sähköisenä ja bändin jäsenet ovat keränneet runsaati soittokokemusta myös keikkaillessaan eri bändeissä ympäri Suomea ja Euroopassa kuin myös Yhdysvalloissa. https://www.daggerplay.com/

Seventine

21.7.2022

Rantamakasiinin torstaiklubissa Seventine

Liput 10€

Ovet klo 16-

Seventine klo 21-

Liput myynnissä Rantamakasiinilla!

"Seventine on lähtöisin Sulkavalta ja bändin muodostavat lapsuudenystävät Paavo Auvinen, Kim Miettinen, Mika Kontinen ja Väinö Kemppinen. He ovat soittaneet tavaramerkikseen muodostunutta modernia metallia twistillä noin kolme vuotta tosissaan, etenemällä covereiden soittamisesta omien kappaleiden kirjoittamiseen ja esittämiseen." - Genelec 17.3.2021

23.7.2022

Rantamakasiinin Kesän Tähti-ilta, Mikko Harju

Liput 25€

Mikko Harju Duo klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa sekä Lippu.fi -palvelussa toukokuussa!

Omakustanneartistina uransa aloittaneella Mikko Harjulla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä sekä voimaannuttaa ja koskettaa kuulijoita. Toukokuussa 2018 julkaistun Sinä olet elämä -debyyttialbumin kappaleet ovat nousseet niin isoiksi ilmiöiksi, että niiden innoittamana on otettu sadoittain tatuointeja. Kaksi Emma-ehdokkuutta saaneen Mikko Harjun esikoisalbumi on ylittänyt platinarajan ja siltä löytyvät tuplaplatinaa striimanneiden hittien Mä olen tässä ja Taivas ei oo rajana lisäksi muun muassa platinarajan ylittänyt kappale Sinä riität. Mikko Harjun tulevalta kakkosalbumilta on tähän mennessä julkaistu muun muassa singlet Timantti, Anna mennä lennä ja Meidän puolella. Anna mennä lennä soi myös tiuhaan vuoden 2022 talviolympialaisissa. - Warner Music Live

23.7.2022

Rantamakasiinin Kesäillassa Jussi Syren And The Groundbreakers

Liput 15€

Show klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa, Rantamakasiinilla sekä Lippu.fi -palvelussa.

Jussi Syren And The Groundbreakers on kansainvälisesti arvostettu bluegrass-yhtye, joka on tehnyt kiertueita yhdeksässä USA:n osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa. Vuonna 2019 bändi teki levytys-yhteistyötä Grammy-voittaja Michael Clevelandin kanssa tämän vieraillessa viulistina Yhdysvalloissa huippuarviot saaneella "Bluegrass Headquarters"-albumilla. Groundbreakersin kahdestoista levy "Bluegrass Christmas" valittiin vuoden 2020 joululevyksi Suomen paikallisradioiden toimesta ja samana vuonna bändi valittiin main showcase actiksi maailman suurimpaan alan tapahtumaan IBMA World of Bluegrassiin. Suuri yleisö muistaa bändin "Itse Valtiaiden" tunnusmusiikista, sekä Ville Valon materiaalia sisältäneestä tribuuttilevystä "Heartagrass - An Acoustic Tribute To HIM".

Jussi Syren And The Groundbreakers vie yleisönsä totaaliselle akustiselle elämysmatkalle, jossa perinteisten bluegrass-kappaleiden sekaan on ripoteltu mm. Beatlesiä ja Louie Armstrongia - toki tiukkaan bluegrass-muottiin valettuna. Tästä kokemuksesta ei heti toivu!

Yleisökommentti 2021 joulukiertueelta: "En tiennyt mitä olin tulossa kuulemaan, mutta heti ensimmäinen kappale tuntui sielussa saakka".

https://www.youtube.com/watch?v=OLi3CmHpdS8

Jussi Syren: mandoliini, laulu

J.P. Putkonen: kitara, laulu

Tauri Oksala: banjo, laulu

Tero Mäenpää: kontrabasso, laulu

www.syren.fi

www.facebook.com/jussi.syren

KJ_promo1

27.8.2022

Rantamakasiinin kesän päätösbileissä Kylän Jätkät!

Liput 15€

Show klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa, Rantamakasiinilla sekä Lippu.fi -palvelussa.

"Multilahjakkaista Rantakylän kolleista koottu bilecoveribändi (Kylän jätkät). Soittolista on karun metallinen, mutta popahtavan rauhallinen. Myöskin hikisen rokkaava, mutta tanssittavan rytminen. Sopivassa suhteessa mukana laulettavia Suomihittejä ja ulkomaalaisia rokkikukkoja. "Kaikille jotain"-tyyliä edustava bändi takaa hyvät kemut klassikoilla ja nykyhiteillä. Jokaiselle keikalle biisilista tapellaan kasaan keikkapaikkaa myötäillen. Bändi myös yrittää keksiä uusia katon nostatus hittejä ja yllättäviä numeroita joka keikalle... osa on jopa onnistunut!" - Kylän Jätkät

https://www.facebook.com/kylanjatkat

Menneet tapahtumat

Anttir

15.4.2022

Pääsiäisen tähti-ilta, Antti Railio


Konserttibuffet & show -illalliskortti 60€ / pelkkä konserttilippu 30€

Varaa myös viinipaketti 33,50€/hlö (sis. alkumaljan, kaksi kaatoa viiniä sekä avec)

Illalliskortit, pöytävaraukset sekä viinipaketit suoraan meiltä puhelimitse tai sähköpostilla!

Konserttibuffet klo 19-

Showtime klo 21-

"Antti Railio on The Voice of Finland -voittajana ja Raskasta Joulua -tähtenä tunnettu voimakasääninen laulaja, jonka tulkinnat ovat koskettaneet herkän suomalaisen rockmusiikin ystäviä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 ”Vieras maa” -menestysalbumin ja vuonna 2016 julkaistun ”Samaan marmoriin” -hitin myötä Antti on kiertänyt maata ahkerasti esiintyen niin suurilla festivaalilavoilla kuin intiimeissä keikkapaikoissa. Nyt vuonna 2020 Antti tekee vahvaa soolouraa ja on juuri julkaissut uuden albumin, joka kantaa nimeä Ikuisuus." - Hype Productions
Näyttökuva 2021-9-22 kello 14.40.21

4.12.2021

Joulun tähti-ilta, Tomi Metsäketo


TOMI METSÄKETO & TESSA VIRTA DUO ”Joulun Tähti”-konsertti TIITTALAN KARTANOLLA Lauantaina 4.12

Kartanon runsas joulupöytä klo 18-

Show time klo 21-

Illalliskortti 60€ (sis. Kartanon runsaan joulupöydän sekä konsertin

Viinipaketti 33,50€ (sis. alkumaljan, kaksi kaatoa viiniä sekä avec)

Konserttilippu 30€

Illalliskortit ja pöytävaraukset suoraan meiltä puhelimitse tai sähköpostilla!

Konserttiliput myynnissä myös Lippu.fi-palvelussa

Hurmaava tenori Tomi Metsäketo vie kuulijansa Joulun tunnelmaan melodisilla, koskettavan hartailla sekä iloisemmilla tunnetuilla joulunsävelmillä meiltä ja maailmalta upean Tessa Virta Duon kanssa.

Konsertissa kuullaan muun muassa Sylvian Joululaulu, En etsi valtaa loistoa, Avaruus (Walking in the Air), Jouluyö, Juhlayö amerikkalaisia klassikoita; Joululaulu (The Christmas Song)ja White Christmas unohtamatta.

Luvassa on lämminhenkinen ja mukaansatempaava ilta upeiden muusikoiden kera ja Tiittalan Kartanon ihanassa miljöössä!

Ps Tessa Virta Orkesterin ”Joulun Tähdet” -albumi eturivin artistien kanssa paikallisradiotoimittajat valitsivat Vuoden Joululevyksi 2020!

Esiintyjät:

Tomi Metsäketo laulu

Tessa Virta piano ja laulu

Olli Peuhu kontrabasso
pelle miljoona band promo

5.11.2021

Pikkujoulukauden avaa Pelle Miljoona Band


Pikkujoulukausi avataan Tiittalan kartanolla Pelle Miljoonan tahtiin!

Liput ennakkoon 22€ / ovelta 25€

Ennakkoliput myynnissä Lippu.fi -palvelussa ja Kahvila-Puoti Alinassa Sulkavan keskustassa

"Pelle Miljoona Band on suomirockin ja -punkin ikitoteemin uusin kokoonpano. Bändi kiertää syksyllä Suomea lokakuussa julkaistavan Manifesti '21 -ep tiimoilta.

Pelle Miljoona Band koostuu Pellen synnyinkaupungin, Haminan muusikoista ja varsinkin Hapa Tynin kanssa Pelle on soitellut jo teini-ikäisestä asti. Keikoilla uuden materiaalin lisäksi kuullaan kattava läpileikkaus hiteistä koko uran varrelta.

PELLE MILJOONA BAND on:

Laulut Pelle

Kitarat Hapa Tyni

Bassot Timo Hyle

Rummut Jusa Lampikari

Kiipparit Jari Vähämäki"
- Stupido Productions Oy

Pelle On legenda!
sound of movies sulkava (Instagram-postaus) (1080 x 1080 px) (2)

21.10.2021

Sound of movies

Rakastetuimpia säveliä näyttämöltä ja valkokankaalta!


Savonlinna-kvartetti

Saara Silvennoinen ja Jari Pylvänäinen, laulu

Savonlinna-kvartetti konsertoi lokakuussa suurilla tunteilla näyttämö- ja valkokangassävelin!

Sound of Movies -konsertin laulusolisteiksi saapuvat hurmaava sopraano Saara Silvennoinen ja monitaituri Jari Pylväinen.

Konsertissa kuullaan musiikkia rakastetuimmista musikaaleista ja elokuvista kuten Sound of Music, Les Miserables, My Fair Lady ja West Side Story!

Klo 19-

Ennakkoliput Nettilippu.fi 15 € / 5 €
https://www.nettilippu.fi/fi/events/search/savonlinnan%20orkesteri
Liput ovelta 20 € / 10 €, tuntia ennen konsertin alkua, suosimme lähimaksua kortilla.
138

31.7.2021

Rantamakasiinin tähti-ilta, Jukka Poika

Liput 25€

Show time klo 21-

Seventine

22.7.2021

Rantamakasiinin torstaiklubi, SEVENTINE

Avoinna klo 16-

Show time klo 19-

Liput 8€ (sis. juoman)

Faarao

15.7.2021

Ensimmäinen Ihmeklubi 15.7.21

Avoinna klo 16-

Show time klo 21-

Liput 10€

Vuoden 2020 lokakuussa perustettu sulkavalainen kulttuurinedistämisyhdistys Ihmekollektiivi pääsee vihdoin viimein täräyttämään käyntiin Ihmeklubit, joiden tarkoituksena on tarjoilla Sulkavalla harvemmin tarjolla olevia kulttuurisia herkkuja.

Tiittalan kartano rantamakasiini lainaa torstai-klubiaan Ihmekollektiivin käyttöön ja kesäisen klubi-illan avaa monelle sulkavalaiselle Karri Kolehmaisenakin tuttu DJ Karri Tappio.

Setissään Karri ilostuttaa itseään ja muita paikallaolijoita soittamalla ainoastaan Sulkavan maanmainion kirjaston uumenista löydettyjä levyjä. Mitä tuleman pitää? Ei aavistustakaan, mutta hyvän ja mielenkiintoisen musan takuu on 100%.

Ihmeklubin pääesiintyjä Faarao Pirttikangas on kotoisin Pohjois-Savon Varpaisjärveltä. Raa'an savolaisen tunneilmaisun lisäksi hänen musiikissaan soi Yhdysvaltain syvän etelän delta-blues sekä svengaavat tujaukset etnoa ja spirituaaleja.

Ihmekollektiivi halusi kutsua Faarao Pirttikankaan esiintymään Sulkavalle, koska uskoo tämän synkeiden saarnojen puhuttelevan kuolemaantuomitun (?) kylän asukkaita. Toisaalta tämä Suomi-rockin tuntematon suuruus osaa loihtia omaperäisillä soittimillaan tanssiin tempaisevaa ja murheet kartoittavaan svengiä! Tervetuloa viettämään ennennäkemätön ilta Ihmekollektiivin seurassa!

jani

9.-10.7.2021

Rantamakasiinin soutuviikonloppu, Jani Wickholm

Perjantaina 9.7. klo 20-

Lauantaina 10.7. klo 19-

Molempina iltoina vapaa sisäänpääsy!

mikkoharju_kevat2020_bg

7.7.2021

Tiittalan kartanon kesän tähti-ilta, Mikko Harju

Liput 25€

Show time klo 21-

lappi

3.7.2021

Rantamakasiinin tähti-ilta, Jukka Nousiainen

Liput 15€

Show time klo 21-

20201002_151025

30.10.2020

Kekrikekkerit


Kesän pubivisaturnausten hengessä tietovisailua ja bingoa Tiittalan kartanolla!

Avoinna klo 17- alkaen

Tietovisa alkaa klo 18-

Bingo noin klo 20.30- tietovisan kestosta riippuen

Tietovisaan ja bingoon osallistuminen maksutonta!
insta Olet Uneni Kaunein 13.-17.10.2020

13.10.2020

Lokakuussa soi


Savonlinna-kvartetin hurmaavat jouset, Sampo Kinnusen kitarointi ja Katja Ellen laulu muodostavat harmonisen kokonaisuuden, joka vie suurien tunteiden äärelle. Ilmassa on rakkautta, ikävää, menetyksiä, kaihoa ja ihanaa, kuplivaa onnea.

"Olet uneni kaunein - tunnelmallisten laulujen ilta" kiertää Sulkavalla, Savonlinnassa, Enonkoskella ja Punkaharjulla. Minikiertueen ohjelmisto koostuu niin vanhemmista kuin uudemmistakin viihdemusiikin helmistä ja on mukana jokunen Katja Ellen oma laulukin.

Estradilla:

Savonlinna-kvartetti

Katja Elle, laulu

Sampo Kinnunen, kitara

Klo 19-

Liput 15 e normaali /5 € opiskelija & lapsi (alle 16 v.). Myynti tuntia ennen konsertin alkua, käteinen tai korttimaksu.
Pelle Miljoona akustinen trio

29.8.2020

Pelle Miljoonan akustinen trio


Tiittalan kartanon Rantamakasiinilla kesän päätösbileissä!

Keikka-aika noin klo 20


Myynnissä nyt Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa ja lippu.fi -palvelussa.

Lippuja myynnissä rajoitettu määrä, joten lipun ostaminen ennakkoon suositeltavaa!
MARI-HILTUNEN_potrettikuvat_08 (1)

12.8.2020

Mari Hiltunen


Tiittalan kartanon Rantamakasiinin keskiviikkoklubilla!

Makasiini aukeaa klo 17- Keikka-aika klo 19-


Liput myynnissä keskiviikkona ovelta klo 17- alkaen
seventine

5.8.2020

Seventine


Tiittalan kartanon Rantamakasiinin keskiviikkoklubilla!

Makasiini avoinna klo 17-, keikka-aika klo 19-

Liput 6€, sisältää juoman (Olut, siideri, viini 12cl tai virvoke)

Liput myynnissä Makasiinin ovella keskiviikkona klo 17-
Ella

25.7.2020

Ella Tepponen


Tiittalan kartanon Rantamakasiinilla!

Keikka-aika noin klo 20


Myynnissä nyt Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa ja lippu.fi -palvelussa.
pia2

22.7.2020

Pia Rydman


Tiittalan kartanon Rantamakasiinin keskiviikkoklubilla

Makasiini aukeaa klo 17 ja keikka-aika klo 19-


Liput myynnissä Makasiinilla keskiviikkona ovella
jani

10.7.2020

Jani Wickholm


Tiittalan kartanon Rantamakasiinilla!

Keikka-aika noin klo 20


Myynnissä nyt Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa ja lippu.fi -palvelussa.
teleks

8.7.2020

Teleks


Tiittalan kartanon kesän tähti-illassa!

Keikka-aika noin klo 20


Myynnissä nyt Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa ja lippu.fi -palvelussa.
Pepe Willberg

7.12.2019

Joulun tähti-ilta

Pepe Willberg & Joulutrion "kynttilöiden syttyessä joulukonsertti

Lippuja(60€/30€) myynnissä Kahvila-Puoti Alinassa (vain käteinen) ja varattavissa puhelimitse tai sähköpostilla.

Lippu.fi

Tai kätevästi verkkokaupasta 60€/30€

Ovet klo 18-
jouluillallinen klo 19-
Show klo 21-

Jouluillallinen & konsertti 60€

Konsertti 30€

getfile

24.8.2019

Ile Kallio ja Kaija Kärkinen Elokuun TÄHTI-ILTA

Rantamakasiinilla


Ovet avautuvat klo 16, showtime 21
Lippu.fi

tapahtuma-ina-forsmann

27.7.2019

Ina Forsman Band

Ina Forsman Band Tiittalan kartanon rantamakasiinilla la 27.7. Nyt lippujen ostaminen ennakkoon kannattaa! Liput ennakkoon kartanon vohvelikahvilasta, Kahvila-Puoti Alinasta (vain käteinen) ja lippu.fi -sivulta 15€. Ovelta 20€.
Ovet avautuvat klo 16, showtime 21
Lippu.fi

OSTA LIPPU
tapahtuma--samae-koskinen

10.7.2019

Soutuviikon tähti-ilta

Samae Koskisen Korvalääke

Kesän puutarhakonsertissa letkeää ja aurinkoista kesämusiikkia Samae Koskisen Korvalääkkeeltä!

Lippuja(25€) myynnissä Kahvila-Puoti Alinassa (vain käteinen) ja Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa. Lippuja mahdollista varata myös ennakkoon ovelle.

Lippu.fi

Tai kätevästi verkkokaupasta 25€

Ovet klo 18-
Show klo 21-

voimaviikonloppu

14.-16.6.2019

Kartanon Voimaviikonloppu

Method Putkisto

Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka
Pe 14.6. klo 17.00-20.00

Method Putkisto Body UP
La 15.6. klo 10.00-13.00

Lue lisää
tapahtuma-maarithurmerinta2

20.4.2019

Pääsiäisen tähti-ilta

Illan voit aloittaa kartanolla herkullisella pääsiäisruokailulla seisovasta pöydästä. Illalliskortilla varmistat parhaat istumapaikat myös konsertin ajan!

Ovet avautuvat klo 18-

Ruokailu 18.30-

Esiintyjä klo 21-

Liput: Pääsiäispöytä & konsertti 60€/hlö
Konsertti 30€/hlö

Lipunmyynti alkaa 1.4. Kahvila-Puoti Alinassa (vain käteismaksu)

Pöytä- ja lippuvaraukset 1.4. alkaen: 040 5686864 tai kartano@tiittalankartano.fi

Illalliskortteja on rajoitetusti, joten lippujen ostaminen ennakkoon suositeltavaa.

Lue lisää