Menneet tapahtumat

Kuningasidea_promo_2_kuva_Henry_Salmi

5.7.2023

Tiittalan kartanon Kesän Tähti-ilta

Kuningasidea

Liput 30 €

Liput Lippu.fi/Tiittalan kartano/Rantamakasiini

Helsingin Käpylässä vuonna 2009 perustettu Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt kokoonpano, joka on kolmetoista vuotta kestäneen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin, muovaten yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin.

Yhtyeen vuonna 2012 julkaistu debyyttialbumi On uusi aika pitää sisällään muun muassa sinkun Enemmän duoo ku sooloo, joka nousi yhdeksi vuoden isoimmista hiteistä ja soi edelleen radioaalloilla. Menestys noteerattiin Vuoden Tulokas -tittelillä vuoden 2012 Funky Awardseissa sekä saman kategorian ehdokkuudella Emma Gaalassa. Yhtyeen toinen albumi Nimi on enne julkaistiin syyskuussa 2014. Levyltä löytyvät esimerkiksi kappaleet Pohjolan tuulet, joka oli yksi vuoden 2014 soitetuimmista radiohiteistä Suomessa, sekä menestyssingle Seis maailma. Kolmas pitkäsoitto jatkoi yhtyeen lentoa kesällä 2018. Sen tunnetuimmaksi hitiksi nousi kirkkaasti platinaa saavuttanut Sä saat mut -single.

Yhtyeen hittikimara, tiukka soitto, yhteisen tekemisen ilo näkyy ja kuuluu. Kuningasidean keikat nostavat suupielet väkisten ylöspäin! Bändi on parhaimillaan livenä ja se on ehdottomasti koettava jokaisen itse.

Ilja valkea hattu kuva

10.6.2023

Makasiinin Tähti-ilta

Ilja Teppo

Ilja Teppo - Kun musiikki ja viihde kohtaavat.

Liput 15 €

(ennakkoon Lippu.fi/Rantamakasiini/Tiittalan kartano)

Ilja Tepon omat laulut ja tarinat ovat elämänmakuisia ja hauskoja - toisinaan herkkiäkin.

Sen lisäksi hän kantaa aina mukanaan repullista persoonallisella otteella sovitettuja lainakappaleita. Perinteet Iljan perheessä on kunnossa. Hänen isänsä kuplettimestari Jaakko Teppo viihdytti suomalaisia 80 - ja 90-luvuilla, ja nyt on pojan vuoro. Ja Ilja tekee sen omalla tavallaan. Hän on aito, ja se tekee hänestä yhden ja ainoan Ilja Tepon. (Tekstiä lainattu: https://www.ohjelmanaiset.fi/artistit/ilja-teppo/)

Konsta promokuva

9.4.2023

Pääsiäisen Tähti-ilta, Konsta Hietanen

Pääsiäisen Tähti-illassa Konsta Hietanen bändeineen!

Konsta Hietanen julkaisee ensimäisen täyspitkän albuminsa tänä keväänä ja hänet tullaan jälleen näkemään uudella Tähdet tähdet- kaudella, kun uudet kisailijat koettavat haastaa vanhan mestarin.

Hietasen uusi albumi on modernia ja popahtavaa rokkia, joskin mukana on myös muutama koskettava balladikin. Sekä laulajan että näyttelijän uraa tekevä Konsta on kirjoittanut albuminsa kaikki kappaleet itse ja keikoilla alkaakin kuulumaan enemmän miehen omaa musiikkia.


Konserttimenut ennen konserttia, kattaukset klo 16.30 ja klo 17.30. Menut pöytiin tarjoiltuna 55 €/hlö

Konsertti klo 19.00

Konserttiliput 30 €

Menut 55 €/hlö sis. kolme ruokalajia, varaathan pöydän ennakkoon.

Viinipaketit 25,50 €/ 31,50 €


Pääsiäismenu 1.

Alkuun: Parsakeittoa, talon leipää & vaahdotettua pähkinävoita

Pääruoaksi: Lampaan ulkofilettä, tummavalkosipulikastiketta, parsaa, varhaisperunaa ja porkkanaa

Jälkiruoaksi: Creme brulee

¨

Pääsiäismenu 2.

Alkuun: Parsakeittoa, talon leipää & vaahdotettua pähkinävoita

Pääruoaksi: Grillattua Puumalan kirjolohta, hollandaise-kastiketta, parsaa, varhaisperunaa ja porkkanaa

Jälkiruoaksi: Creme brulee


Konserttiliput varattavissa suoraan Tiittalan kartanolta tai myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Pöytävaraukset suoraan kartanolta.

WEB_TIITTALAN_KARTANO_talvi-93

17.-18.2.2023

Kartanon blinipäivät


Klo 12-17


Blinit:

Blinit savuporolla 15,50 €

Blinit kylmäsavulohella 16,50 €

Blinit siian mädillä 18,50 €

+ lisäblini 5 €

jouluvohveli20222

2.-18.-12.

Vohvelikahvilan joulu

Vohvelikahvila avautuu joulukuussa viikonlopuiksi

Avoinna:

2.-4.12. PE-SU klo 12-18


9.12. PE klo 16-20, pubivisa klo 19

10.-11.12. LA-SU klo 12-18


17.-18.12. LA-SU klo 12-18

Lämpimästi tervetuloa!

IMG-20221127-WA0004

6.12.

Sulkavan kunnan itsenäisyyspäivänjuhla

Juhlaa vietetään Tiittalan kartanossa klo 12 alkaen kahvitarjoilulla

Ohjelmassa juhlapuhetta, palkitsemisia ja muistamisia. Baritoni Vesa Kytöoja sekä sopraano Reetta Haavisto esiintyvät, säestäjänä pianisti Taru Ritavesi. Luvassa sekä vakavaa että hilpeää ohjelmaa.


Ilmainen sisäänpääsy!

Lämpimästi tervetuloa!

TEK_0419

5.12.2022

Joulun Tähti-illassa Antti Railio Duo

Antti lähtee Jouluksi Kotiin -kirkkokiertueelle marraskuussa 2022. Kartanon tunnelmallisessa Tähti-illassa päästään kuulemaan samaa jouluista ohjelmistoa kirkkokiertueelta.

Liput 30 € / 65 €

Konserttibuffet klo 19-

Antti Railio klo 21-

Nyt varattavissa myös konserttipaketit! Alkaen 250 €/2 hlö. Pakettiin sisältyy konserttiliput, illallinen ennen konserttia sekä majoitus ja kartanon aamiainen. Poikkeuksellisesti avaamme vain kesäkaudella myynnissä olevat kartanohuoneemme. Nyt on mahdollisuus päästä kokemaan kartanohuoneet rauhallisessa joulutunnelmassa.


Antti Railio on Voice of Finland -voittajana ja Raskasta Joulua -tähtenä tunnettu voimakasääninen laulaja, jonka tulkinnat ovat koskettaneet herkän suomalaisen rockmusiikin ystäviä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 ”Vieras Maa” -menestysalbumin ja vuonna 2016 julkaistun ”Samaan marmoriin” -hitin myötä Antti on kiertänyt maata ahkerasti esiintyen niin suurilla festivaalilavoilla kuin intiimeissä keikkapaikoissa.

Vuonna 2019 Antti Railio teki vahvaa soolouraa ja julkaisi soolosinglen ”Sun jälkeen routaa”. Saman vuoden marraskuussa hän julkaisi odotetun, isolla tuotannolla työstetyn joulualbumin. Vuoden 2020 yhdessä JP Leppäluodon kanssa tehdyn konserttisalikiertueen yhteydessä Antti julkaisi tuoreimman albuminsa, joka kantaa nimeä ”Ikuisuus”. Rauhaa ja lämpöä huokuvan levyn mahtipontiset, mutta maanläheiset laulut luovat kiireetöntä tunnelmaa arjen hektisyyteen.

Intiiminä duona Tiittalassa esiintyvän Antin syvällisen pehmeät tulkinnat ja vahva läsnäolo ovat hurmanneet kymmeniä tuhansia suomalaisia. Viime vuonna 2021 julkaistun ”Jouluksi Kotiin” -singlen nimeä kantavan konserttikiertueen lisäksi Antti esiintyy tänä vuonna ympäri Suomea koskettaen yhä useampien ihmisten sydämiä.

Tutustu menuun tästä!
20201002_151025

30.10.2022

Sulkavan Naislaulajat, "Näin Sävel Soi" -konsertti

Kartanon Vohvelikahvila avoinna klo 12-18

Konsertti klo 17-


Liput 10€

Pentti Hietanen high res Mikko Harma

29.10.2022

Kulttuurikuukauden Tähti-illassa Pentti Hietanen & Tessa Virta Duo

Kartanon konserttibuffet klo 19-

”Minun Tarinani” Pentti Hietanen & Tessa Virta Duo klo 20.30-

Konserttibuffet & lippu 60€, pelkät konserttiliput 30€

Pentti Hietanen laulu

Tessa Virta piano

Olli Peuhu kontrabasso ja juonto

Intiimissä illassa Tiittalan Kartanolla kuullaan tarinoita ja musiikkia, jotka ovat koskettaneet ja värittäneet Pentti Hietasen elämän polkua.

Luvassa on viihdyttävä ja koskettava musiikillinen matka tarinoiden lomassa Pentin nuoruusvuosista tähän päivään. Suurten klassikkoviihdesävelmien lisäksi kuullaan helmiä ooppera-, pop- ja rocksaralta.

Ohjelmistossa on mm. poimintoja kappaleista Särkyneen toiveen katu, Amore scusami, Granada, Sway, Oli kuu oli ilta ja Olet kaikki.

Tule viettämään ainutlaatuinen ilta upeiden sävelmien ja koskettavien tarinoiden parissa!

Tenori PENTTI HIETANEN on taiteilija, jolta luonnistuu yhtä vakuuttavasti niin vaativat ooppera-, operetti-, ja musikaaliroolit kuin viihde- tai rockmusiikki. Pentti on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon, mistä kertoo valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyksekkäät kymmenen albumia, joista kaksi on tavoittanut kultalevyrajan ja yksi yltänyt platinalevyn velvoittamaan myyntimäärään.

Pianisti- laulaja- sovittaja- säveltäjä Tessa Virta on johtanut omaa orkesteriaan vuodesta 1990 ja tullut tunnetuksi lukuisten maamme eturivin artistien kanssa. Omia julkaisuja Tessalla on kahdeksan, ja uusin single ”Luopuminen” (27.10.22) sisältää kolme kappaletta Tessan omia sävellyksiä Sinikka Svärdin teksteihin.

Tessa Virta yhdessä aviomiehensä, kontrabasisti Olli Peuhun kanssa on tehnyt Pentti Hietasen kanssa yhteistyötä pitkään esiintyen yritystilaisuuksissa, konserteissa ja festivaaleilla. Hietanen on myös mukana Tessa Virta Orkesterin ”Joulun Tähdet” -albumilla, joka valittiin Vuoden 2020 Joululevyksi.

https://youtu.be/LPaSRilroIw?t=78 Pentti Hietanen ja Tessa Virta Orkesteri- Granada

https://www.kumina.com/portfolio/pentti-hietanen/

sanataide

22.-23.10.2022

Savonlainen Sanataidefestivaali

Savolaisilla on tunnetusti sana hallussa ja sutkauttelu sujuu. Rikasta kielellistä kulttuuriperintöämme onkin syytä arvostaa ja vaalia!

Ihmekollektiivi järjestää 22.-23. päivä lokakuuta Tiittalan kartanossa Sulkavalla Savolaisen sanataidefestivaalin, jossa on pääsee maksuttomissa ja kaikille avoimissa työpajoissa sekä tutustumaan savolaisen sanallisen kulttuuriperinnön menneisyyteen että luomaan uutta.

Tiesitkö, että Etelä-Savosta on muistiinmerkitty 45 runolaulusävelmää? Niistä kuulet lisää kansanmuusikko Sirkka Kososen työpajassa lauantaina 22.10. aamupäivällä. Nykypäivän lavarunous jatkaa esitettyjen runolaulujen perinnettä. Voit liittää oman jälkesi tuohon perinteeseen lavarunoilija Jonna “Nihkee akka” Nummelan työpajassa “Lavarunon juurilla: omista muistoista esitetyksi runoksi” lauantaina 22.10. iltapäivällä. Työpajat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille - mitään ennakko-osaamista ei vaadita!


Lauantain 22.10. ohjelma:

9.30 Tervetuloa!

10 - 12 Työpaja: Eteläsavolaiset runolaulut (kansanmuusikko Sirkka Kosonen)

13 - 17 Työpaja: Lavarunon juurilla: omista muistoista esitetyksi runoksi (Jonna “Nihkee Akka” Nummela)


Työpajojen lisäksi sanataidefestivaalilla on nähtävissä Rantasalmella vaikuttaneen Kolkkokollektiivin Tahdon-installaatio sekä tekstitaidenäyttely. Samoin erityisesti lapsille suunnattu Runopolku kiertää Tiittalan kartanon pihapiiriä: kuopiolainen Kulttuurikiska on koostanut runot Sulkavan yhtenäiskoulun Lohilahden yksikön oppilaiden sekä kirkonkylän 4.-luokkalaisten tuottamasta materiaalista. Ihmekollektiivin kuratoimassa pienen pienessä murrenäyttelyssä on esillä materiaalia Sulkavan murrehistoriasta, jossa on osallisena niin Etelä-savon murre ja Savonlinnan seudun välimurteet kuin karjalaisten siirtolaisten mukanaan tuoma vahva kaakkoismurteiden vaikutus.


Festivaalin illanvietossa on tarjolla runoelmapoppia, spoken wordia ja stand up -keikka: https://fb.me/e/1uYW62I4Y

Sanataidefestivaali päättyy sunnuntaina 23.10. klo 12 - 14 Runobrunssiin , jolloin lava on vapaa kaikille, jotka haluavat lausua runoja tai kertoa tarinoita. Ihmekollektiivi on kutsunut runobrunssille esiintymään niin sulkavalaisia murreosaajia kuin Etelä-Savon muiden kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistysten edustajia. Kaikkien osallistujien pienet ja suuret säkeet ja tarinat ovat tervetulleita, murteella tai ilman. Brunssilla voi tilata nautittavaksi annoksia Tiittalan kartanon vohvelikahvilan valikoimasta.

Vohvelikahvila on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 12 - 18.


Festivaalin ilmaisohjelma toteutuu Rajupusu-Leaderin AIKU-teemahankkeen tuella. Aineettoman kulttuuriperinnön AIKU-teemahankkeen tavoitteena on tehdä näkyväksi elävää aineetonta kulttuuriperintöä, kehittää kulttuuriperintötoimintaa ja lisätä toimijoiden välistä yhteistyötä.

Tapahtuma on myös osa Tiittalan kartanon lokakuista Kulttuurikuukautta.

vastuullisuus-ymparisto

15.10.2022

Kartanon Maalaismarkkinat

Klo 10-15

Kartanon puutarhan ensimmäiset Maalaismarkkinat

Kartanon Vohvelikahvila avoinna klo 11-18 (keittiö sulkeutuu 17.30) Vohvelikahvilasta suolaiset ja makeat vohvelit sekä lämpimiä juomia nautittavaksi kartanon syysterassilla, markkinahumun keskiössä.

Markkinoilla myymässä paikallisia ja lähialueen tuottajia. Myyntipöydiltä löydät mm. valkosipulia, leivonnaisia (myös gluteenittomia), kuusenkerkkäsiirappia, kananmunia sekä mehuja ja glögejä.

Paikalla myös monia käsityöläisiä, myynnissä mm. hiusdonitseja, linnunpönttöjä, tuohitöitä, barbin vaatteita, mattoja, koreja ja villasukkia sekä paljon muita paikallisten kädentaitajien tuotteita!

Kartanon puutarhassa myös seppien piste, jossa myynnissä taottuja esineitä ja mahdollisuus tutustua taontaan seppien taontanäytöksen parissa!

Markkinapäivän aikana klo 11 alkaen myös Sulkavan Naisvoimistelijat tarjoavat non-stopina puuhaparkin lapsille (pussihyppelyä, renkaanheittoa ja muita hauskoja pihapelejä) sekä leikkimielisen köydenvetokisan vanhemmille!

Varaa oma myyntipöytäsi suoraan meiltä: kartano@tiittalankartano.fi / 040 5686864

KJ_promo1

27.8.2022

Rantamakasiinin kesän päätösbileissä Kylän Jätkät!

Liput 15€

Show klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa, Rantamakasiinilla sekä Lippu.fi -palvelussa.

"Multilahjakkaista Rantakylän kolleista koottu bilecoveribändi (Kylän jätkät). Soittolista on karun metallinen, mutta popahtavan rauhallinen. Myöskin hikisen rokkaava, mutta tanssittavan rytminen. Sopivassa suhteessa mukana laulettavia Suomihittejä ja ulkomaalaisia rokkikukkoja. "Kaikille jotain"-tyyliä edustava bändi takaa hyvät kemut klassikoilla ja nykyhiteillä. Jokaiselle keikalle biisilista tapellaan kasaan keikkapaikkaa myötäillen. Bändi myös yrittää keksiä uusia katon nostatus hittejä ja yllättäviä numeroita joka keikalle... osa on jopa onnistunut!" - Kylän Jätkät

https://www.facebook.com/kylanjatkat

Jussi Syren And The Groundbreakers promo pic

29.7.2022

Rantamakasiinin Kesäillassa Jussi Syren And The Groundbreakers

Liput 15€

Show klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa, Rantamakasiinilla sekä Lippu.fi -palvelussa.

Jussi Syren And The Groundbreakers on kansainvälisesti arvostettu bluegrass-yhtye, joka on tehnyt kiertueita yhdeksässä USA:n osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa. Vuonna 2019 bändi teki levytys-yhteistyötä Grammy-voittaja Michael Clevelandin kanssa tämän vieraillessa viulistina Yhdysvalloissa huippuarviot saaneella "Bluegrass Headquarters"-albumilla. Groundbreakersin kahdestoista levy "Bluegrass Christmas" valittiin vuoden 2020 joululevyksi Suomen paikallisradioiden toimesta ja samana vuonna bändi valittiin main showcase actiksi maailman suurimpaan alan tapahtumaan IBMA World of Bluegrassiin. Suuri yleisö muistaa bändin "Itse Valtiaiden" tunnusmusiikista, sekä Ville Valon materiaalia sisältäneestä tribuuttilevystä "Heartagrass - An Acoustic Tribute To HIM".

Jussi Syren And The Groundbreakers vie yleisönsä totaaliselle akustiselle elämysmatkalle, jossa perinteisten bluegrass-kappaleiden sekaan on ripoteltu mm. Beatlesiä ja Louie Armstrongia - toki tiukkaan bluegrass-muottiin valettuna. Tästä kokemuksesta ei heti toivu!

Yleisökommentti 2021 joulukiertueelta: "En tiennyt mitä olin tulossa kuulemaan, mutta heti ensimmäinen kappale tuntui sielussa saakka".

https://www.youtube.com/watch?v=OLi3CmHpdS8

Jussi Syren: mandoliini, laulu

J.P. Putkonen: kitara, laulu

Tauri Oksala: banjo, laulu

Tero Mäenpää: kontrabasso, laulu

www.syren.fi

www.facebook.com/jussi.syren

HILJAINEN_tiittala

15.6.-6.8.2022

Tiittalan kartanon kesän taidenäyttelyssä Katriina Kaijan Hiljaisuus. (Avajaiset 15.6. klo 17)


Katriina Kaija on kuvataiteen ja mediailmaisun opettaja Savonlinnan Taidelukiosta. Hän on kuvataidekasvattaja, kuvittaja sekä vapaa kuvataiteilija. Taiteellisessa työssään Katriina käsittelee ihmisen asettumista maailmaan, ihmisen ja luonnon suhdetta sekä katoavaisuuden teemoja. Teoksissa henkilöt ja otukset hakevat mittasuhteita ja omaa paikkaansa.

Näyttely, Hiljaisuus, on nähtävillä Tiittalan kartanon Vohvelikahvilassa koko kesän ajan. Näyttelyn avajaispäivää vietetään 15.6. keskiviikkona klo 17. Näyttelyn avajaistilaisuus on kaikille avoin! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan teoksiin ja tapaamaan taiteilijaa paikan päälle!

Tiittalan kartanon Vohvelikahvila avoinna 15.6. keskiviikosta alkaen maanantaista lauantaihin klo 11-19 (keittiö sulkeutuu klo 18.30).
c_Ville_Juurikkala-3230370

23.7.2022

Rantamakasiinin Kesän Tähti-ilta, Mikko Harju

Liput 25€

Mikko Harju Duo klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa sekä Lippu.fi -palvelussa toukokuussa!

Omakustanneartistina uransa aloittaneella Mikko Harjulla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä sekä voimaannuttaa ja koskettaa kuulijoita. Toukokuussa 2018 julkaistun Sinä olet elämä -debyyttialbumin kappaleet ovat nousseet niin isoiksi ilmiöiksi, että niiden innoittamana on otettu sadoittain tatuointeja. Kaksi Emma-ehdokkuutta saaneen Mikko Harjun esikoisalbumi on ylittänyt platinarajan ja siltä löytyvät tuplaplatinaa striimanneiden hittien Mä olen tässä ja Taivas ei oo rajana lisäksi muun muassa platinarajan ylittänyt kappale Sinä riität. Mikko Harjun tulevalta kakkosalbumilta on tähän mennessä julkaistu muun muassa singlet Timantti, Anna mennä lennä ja Meidän puolella. Anna mennä lennä soi myös tiuhaan vuoden 2022 talviolympialaisissa. - Warner Music Live

promo2021_2

8.-9.7.2022

Rantamakasiinin soutuviikonlopussa Vihtori Maijanen

Vapaa pääsy molempina iltoina!

Perjantaina 8.9. klo 20-

Lauantaina 9.9. klo 19-

"Filosofiani on soittaa menevää musiikkia, joka saa ihmiset tanssimaan ja laulamaan mukana. Esiintymisen perustana on vankka laulu- ja soittotaito. Joskus on hyvä soittaa taustamusiikkia, mutta keikkakokemukseni perusteella olen huomannut, että parhaat keikat syntyvät juuri vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. En yleensä suunnittele kovin tarkkaan mitä biisejä aijon soittaa ennenkuin näen ihmiset jotka ovat keikkapaikalla. Kuulijoiden ikä ja jopa asusteet kertovat paljon siitä millaiset biisit saattaisivat parhaiten upota yleisöön. Joku viisashan on sanonut että paras musiikki on sitä mitä kuulee ikävuosina 15-20- allekirjoitan suurelta osin tämän lauseen! 🙂 Myös Vain Elämää tv-sarja on ollut varsin toivottu ja suosittu asia myös minun näkökulmastani. Jokaiselta kaudelta nousee aina hittejä, odotan innolla jo uusia versioita uuden kauden biiseistä." - Vihtori Maijanen

reinonordin_4

6.7.2022

Tiittalan kartanon kesän tähti-ilta, Reino Nordin

Liput 30€

Trio Klassikue klo 20-

Reino Nordin band klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa sekä Lippu.fi -palvelussa toukokuussa!

Emma-palkitun Reino Nordinin uran viime vuodet ovat olleet menestyksekkäitä: kultaa ja jopa moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien lisäksi hän on saanut upean vastaanoton keikoilla ja esiintynyt niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin festareiden päälavoillakin. Hänen tunnetuimpia biisejään ovat muun muassa Antaudun, Puhu vaan, Kato mua silmiin, Kosketa, Kyynelten virta, Cara mia ja Veitsenterällä. Syksyllä 2020 Reino nähdään Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa.

tero

25.6.2022

Rantamakasiinin juhannuksessa, Tero Vaara

Liput 15€

Tero Vaara klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa sekä Lippu.fi -palvelussa!

Porin Isosannanpuistokadun soittokämpältä kotimaisten lauluntekijöiden kärkeen noussut Tero Vaara on palannut tien päälle! Ohjelmistossa Valokuvia, Älä jätä minua, Lauantai-ilta, Vielä on kesää jäljellä, Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä… Juha Vainio -palkittu Mamba-yhtyeen solisti ja lauluntekijä, lukuisten koskettavien hittien nikkari avaa soolokeikoillaan biisien taustoja ja tarjoaa yhtyeen valitut klassikot elektroakustisina sovituksina.

Anttir

15.4.2022

Pääsiäisen tähti-ilta, Antti Railio


Konserttibuffet & show -illalliskortti 60€ / pelkkä konserttilippu 30€

Varaa myös viinipaketti 33,50€/hlö (sis. alkumaljan, kaksi kaatoa viiniä sekä avec)

Illalliskortit, pöytävaraukset sekä viinipaketit suoraan meiltä puhelimitse tai sähköpostilla!

Konserttibuffet klo 19-

Showtime klo 21-

"Antti Railio on The Voice of Finland -voittajana ja Raskasta Joulua -tähtenä tunnettu voimakasääninen laulaja, jonka tulkinnat ovat koskettaneet herkän suomalaisen rockmusiikin ystäviä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 ”Vieras maa” -menestysalbumin ja vuonna 2016 julkaistun ”Samaan marmoriin” -hitin myötä Antti on kiertänyt maata ahkerasti esiintyen niin suurilla festivaalilavoilla kuin intiimeissä keikkapaikoissa. Nyt vuonna 2020 Antti tekee vahvaa soolouraa ja on juuri julkaissut uuden albumin, joka kantaa nimeä Ikuisuus." - Hype Productions
Näyttökuva 2021-9-22 kello 14.40.21

4.12.2021

Joulun tähti-ilta, Tomi Metsäketo


TOMI METSÄKETO & TESSA VIRTA DUO ”Joulun Tähti”-konsertti TIITTALAN KARTANOLLA Lauantaina 4.12

Kartanon runsas joulupöytä klo 18-

Show time klo 21-

Illalliskortti 60€ (sis. Kartanon runsaan joulupöydän sekä konsertin

Viinipaketti 33,50€ (sis. alkumaljan, kaksi kaatoa viiniä sekä avec)

Konserttilippu 30€

Illalliskortit ja pöytävaraukset suoraan meiltä puhelimitse tai sähköpostilla!

Konserttiliput myynnissä myös Lippu.fi-palvelussa

Hurmaava tenori Tomi Metsäketo vie kuulijansa Joulun tunnelmaan melodisilla, koskettavan hartailla sekä iloisemmilla tunnetuilla joulunsävelmillä meiltä ja maailmalta upean Tessa Virta Duon kanssa.

Konsertissa kuullaan muun muassa Sylvian Joululaulu, En etsi valtaa loistoa, Avaruus (Walking in the Air), Jouluyö, Juhlayö amerikkalaisia klassikoita; Joululaulu (The Christmas Song)ja White Christmas unohtamatta.

Luvassa on lämminhenkinen ja mukaansatempaava ilta upeiden muusikoiden kera ja Tiittalan Kartanon ihanassa miljöössä!

Ps Tessa Virta Orkesterin ”Joulun Tähdet” -albumi eturivin artistien kanssa paikallisradiotoimittajat valitsivat Vuoden Joululevyksi 2020!

Esiintyjät:

Tomi Metsäketo laulu

Tessa Virta piano ja laulu

Olli Peuhu kontrabasso
pelle miljoona band promo

5.11.2021

Pikkujoulukauden avaa Pelle Miljoona Band


Pikkujoulukausi avataan Tiittalan kartanolla Pelle Miljoonan tahtiin!

Liput ennakkoon 22€ / ovelta 25€

Ennakkoliput myynnissä Lippu.fi -palvelussa ja Kahvila-Puoti Alinassa Sulkavan keskustassa

"Pelle Miljoona Band on suomirockin ja -punkin ikitoteemin uusin kokoonpano. Bändi kiertää syksyllä Suomea lokakuussa julkaistavan Manifesti '21 -ep tiimoilta.

Pelle Miljoona Band koostuu Pellen synnyinkaupungin, Haminan muusikoista ja varsinkin Hapa Tynin kanssa Pelle on soitellut jo teini-ikäisestä asti. Keikoilla uuden materiaalin lisäksi kuullaan kattava läpileikkaus hiteistä koko uran varrelta.

PELLE MILJOONA BAND on:

Laulut Pelle

Kitarat Hapa Tyni

Bassot Timo Hyle

Rummut Jusa Lampikari

Kiipparit Jari Vähämäki"
- Stupido Productions Oy

Pelle On legenda!
sound of movies sulkava (Instagram-postaus) (1080 x 1080 px) (2)

21.10.2021

Sound of movies

Rakastetuimpia säveliä näyttämöltä ja valkokankaalta!


Savonlinna-kvartetti

Saara Silvennoinen ja Jari Pylvänäinen, laulu

Savonlinna-kvartetti konsertoi lokakuussa suurilla tunteilla näyttämö- ja valkokangassävelin!

Sound of Movies -konsertin laulusolisteiksi saapuvat hurmaava sopraano Saara Silvennoinen ja monitaituri Jari Pylväinen.

Konsertissa kuullaan musiikkia rakastetuimmista musikaaleista ja elokuvista kuten Sound of Music, Les Miserables, My Fair Lady ja West Side Story!

Klo 19-

Ennakkoliput Nettilippu.fi 15 € / 5 €
https://www.nettilippu.fi/fi/events/search/savonlinnan%20orkesteri
Liput ovelta 20 € / 10 €, tuntia ennen konsertin alkua, suosimme lähimaksua kortilla.
138

31.7.2021

Rantamakasiinin tähti-ilta, Jukka Poika

Liput 25€

Show time klo 21-

Seventine

22.7.2021

Rantamakasiinin torstaiklubi, SEVENTINE

Avoinna klo 16-

Show time klo 19-

Liput 8€ (sis. juoman)

Faarao

15.7.2021

Ensimmäinen Ihmeklubi 15.7.21

Avoinna klo 16-

Show time klo 21-

Liput 10€

Vuoden 2020 lokakuussa perustettu sulkavalainen kulttuurinedistämisyhdistys Ihmekollektiivi pääsee vihdoin viimein täräyttämään käyntiin Ihmeklubit, joiden tarkoituksena on tarjoilla Sulkavalla harvemmin tarjolla olevia kulttuurisia herkkuja.

Tiittalan kartano rantamakasiini lainaa torstai-klubiaan Ihmekollektiivin käyttöön ja kesäisen klubi-illan avaa monelle sulkavalaiselle Karri Kolehmaisenakin tuttu DJ Karri Tappio.

Setissään Karri ilostuttaa itseään ja muita paikallaolijoita soittamalla ainoastaan Sulkavan maanmainion kirjaston uumenista löydettyjä levyjä. Mitä tuleman pitää? Ei aavistustakaan, mutta hyvän ja mielenkiintoisen musan takuu on 100%.

Ihmeklubin pääesiintyjä Faarao Pirttikangas on kotoisin Pohjois-Savon Varpaisjärveltä. Raa'an savolaisen tunneilmaisun lisäksi hänen musiikissaan soi Yhdysvaltain syvän etelän delta-blues sekä svengaavat tujaukset etnoa ja spirituaaleja.

Ihmekollektiivi halusi kutsua Faarao Pirttikankaan esiintymään Sulkavalle, koska uskoo tämän synkeiden saarnojen puhuttelevan kuolemaantuomitun (?) kylän asukkaita. Toisaalta tämä Suomi-rockin tuntematon suuruus osaa loihtia omaperäisillä soittimillaan tanssiin tempaisevaa ja murheet kartoittavaan svengiä! Tervetuloa viettämään ennennäkemätön ilta Ihmekollektiivin seurassa!

jani

9.-10.7.2021

Rantamakasiinin soutuviikonloppu, Jani Wickholm

Perjantaina 9.7. klo 20-

Lauantaina 10.7. klo 19-

Molempina iltoina vapaa sisäänpääsy!

mikkoharju_kevat2020_bg

7.7.2021

Tiittalan kartanon kesän tähti-ilta, Mikko Harju

Liput 25€

Show time klo 21-

lappi

3.7.2021

Rantamakasiinin tähti-ilta, Jukka Nousiainen

Liput 15€

Show time klo 21-

insta Olet Uneni Kaunein 13.-17.10.2020

13.10.2020

Lokakuussa soi


Savonlinna-kvartetin hurmaavat jouset, Sampo Kinnusen kitarointi ja Katja Ellen laulu muodostavat harmonisen kokonaisuuden, joka vie suurien tunteiden äärelle. Ilmassa on rakkautta, ikävää, menetyksiä, kaihoa ja ihanaa, kuplivaa onnea.

"Olet uneni kaunein - tunnelmallisten laulujen ilta" kiertää Sulkavalla, Savonlinnassa, Enonkoskella ja Punkaharjulla. Minikiertueen ohjelmisto koostuu niin vanhemmista kuin uudemmistakin viihdemusiikin helmistä ja on mukana jokunen Katja Ellen oma laulukin.

Estradilla:

Savonlinna-kvartetti

Katja Elle, laulu

Sampo Kinnunen, kitara

Klo 19-

Liput 15 e normaali /5 € opiskelija & lapsi (alle 16 v.). Myynti tuntia ennen konsertin alkua, käteinen tai korttimaksu.
Pelle Miljoona akustinen trio

29.8.2020

Pelle Miljoonan akustinen trio


Tiittalan kartanon Rantamakasiinilla kesän päätösbileissä!

Keikka-aika noin klo 20


Myynnissä nyt Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa ja lippu.fi -palvelussa.

Lippuja myynnissä rajoitettu määrä, joten lipun ostaminen ennakkoon suositeltavaa!
MARI-HILTUNEN_potrettikuvat_08 (1)

12.8.2020

Mari Hiltunen


Tiittalan kartanon Rantamakasiinin keskiviikkoklubilla!

Makasiini aukeaa klo 17- Keikka-aika klo 19-


Liput myynnissä keskiviikkona ovelta klo 17- alkaen
seventine

5.8.2020

Seventine


Tiittalan kartanon Rantamakasiinin keskiviikkoklubilla!

Makasiini avoinna klo 17-, keikka-aika klo 19-

Liput 6€, sisältää juoman (Olut, siideri, viini 12cl tai virvoke)

Liput myynnissä Makasiinin ovella keskiviikkona klo 17-
Ella

25.7.2020

Ella Tepponen


Tiittalan kartanon Rantamakasiinilla!

Keikka-aika noin klo 20


Myynnissä nyt Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa ja lippu.fi -palvelussa.
pia2

22.7.2020

Pia Rydman


Tiittalan kartanon Rantamakasiinin keskiviikkoklubilla

Makasiini aukeaa klo 17 ja keikka-aika klo 19-


Liput myynnissä Makasiinilla keskiviikkona ovella
jani

10.7.2020

Jani Wickholm


Tiittalan kartanon Rantamakasiinilla!

Keikka-aika noin klo 20


Myynnissä nyt Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa ja lippu.fi -palvelussa.
teleks

8.7.2020

Teleks


Tiittalan kartanon kesän tähti-illassa!

Keikka-aika noin klo 20


Myynnissä nyt Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa ja lippu.fi -palvelussa.
Pepe Willberg

7.12.2019

Joulun tähti-ilta

Pepe Willberg & Joulutrion "kynttilöiden syttyessä joulukonsertti

Lippuja(60€/30€) myynnissä Kahvila-Puoti Alinassa (vain käteinen) ja varattavissa puhelimitse tai sähköpostilla.

Lippu.fi

Tai kätevästi verkkokaupasta 60€/30€

Ovet klo 18-
jouluillallinen klo 19-
Show klo 21-

Jouluillallinen & konsertti 60€

Konsertti 30€

getfile

24.8.2019

Ile Kallio ja Kaija Kärkinen Elokuun TÄHTI-ILTA

Rantamakasiinilla


Ovet avautuvat klo 16, showtime 21
Lippu.fi

tapahtuma-ina-forsmann

27.7.2019

Ina Forsman Band

Ina Forsman Band Tiittalan kartanon rantamakasiinilla la 27.7. Nyt lippujen ostaminen ennakkoon kannattaa! Liput ennakkoon kartanon vohvelikahvilasta, Kahvila-Puoti Alinasta (vain käteinen) ja lippu.fi -sivulta 15€. Ovelta 20€.
Ovet avautuvat klo 16, showtime 21
Lippu.fi

OSTA LIPPU
tapahtuma–samae-koskinen

10.7.2019

Soutuviikon tähti-ilta

Samae Koskisen Korvalääke

Kesän puutarhakonsertissa letkeää ja aurinkoista kesämusiikkia Samae Koskisen Korvalääkkeeltä!

Lippuja(25€) myynnissä Kahvila-Puoti Alinassa (vain käteinen) ja Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa. Lippuja mahdollista varata myös ennakkoon ovelle.

Lippu.fi

Tai kätevästi verkkokaupasta 25€

Ovet klo 18-
Show klo 21-

voimaviikonloppu

14.-16.6.2019

Kartanon Voimaviikonloppu

Method Putkisto

Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka
Pe 14.6. klo 17.00-20.00

Method Putkisto Body UP
La 15.6. klo 10.00-13.00

Lue lisää
tapahtuma-maarithurmerinta2

20.4.2019

Pääsiäisen tähti-ilta

Illan voit aloittaa kartanolla herkullisella pääsiäisruokailulla seisovasta pöydästä. Illalliskortilla varmistat parhaat istumapaikat myös konsertin ajan!

Ovet avautuvat klo 18-

Ruokailu 18.30-

Esiintyjä klo 21-

Liput: Pääsiäispöytä & konsertti 60€/hlö
Konsertti 30€/hlö

Lipunmyynti alkaa 1.4. Kahvila-Puoti Alinassa (vain käteismaksu)

Pöytä- ja lippuvaraukset 1.4. alkaen: 040 5686864 tai kartano@tiittalankartano.fi

Illalliskortteja on rajoitetusti, joten lippujen ostaminen ennakkoon suositeltavaa.

Lue lisää
20221231_172331

25.11.2023

Kartanon burgeri-ilta

Avoinna klo 14-18

Pöytävaraus ennakkoon ei pakollinen

Menu:

Classic burger 18,50 €

Vaalea briossisämpylä, 180 g naudan etuselkäpihvi, rapeaksi paistettua pekonia, Jukolan cheddarjuustoa, talon valkosipulimajoneesia, tuoretta tomaattia, mummon kurkkuja ja rapeaa jääsalaattia sekä maalaisranskalaisia ja dippiä.

Talon smash-burgeri 18,50 €

Vaalea briossisämpylä, kaksi 90 g smashattua naudan etuselkäpihviä, rapeaksi paistettua pekonia, talon valkosipulimajoneesia, kartanon tomaattisalsaa, Jukolan cheddarjuustoa, rapeaa jääsalaattia sekä maalaisranskalaisia ja dippiä.

Crispy chicken -burgeri 18,50 €

Vaalea briossisämpylä, 150 g leivitettyä, rapeaa kananrintaa, cheddar-jalapeno -majoneesia, grillattua avokadoa, kartanon tomaattisalsaa, rapeaa jääsalaattia sekä maalaisranskalaisia ja dippiä.

Moving mountain -burgeri 18,50 €

Vaalea briossisämpylä, Moving mountain -pihvi, kartanon tomaattisalsaa, mummon kurkkuja, rapeaa jääsalaattia, talon valkosipulimajoneesia sekä maalaisranskalaisia ja dippiä. Annos saatavana myös vegaanisena.

Annokset saatavana myös gluteenittomana. Kaikista annoksista saatavana myös lasten annos 12,50 €

Katri Ylander joulu 2021 _ by Katri Tamminen

9.12.2023

Joulun Tähti-illassa Katri Ylander

Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta joulukonsertista Katri Ylanderin kanssa! Katri tunnetaan uniikin kauniista lauluäänestään ja valoisasta lavakarismastaan. Keikoilla Katri esittää vanhojen hittien lisäksi aina myös tuoretta tuotantoaan upean bändinsä kanssa. Katrin keikalla yhteislaulu on taattu! Tiittalan kartanossa Katri tarjoaa ainutlaatuisen joulutunnelman yhdellä harvoista joulukonserteistaan.

Liput 30 €. Myynnissä ennakkoon Lippu.fi-palvelussa sekä Tiittalan kartanolla. Myös ovelta lippuja!

Ovet klo 18-

Joulubuffet ennen konserttia klo 18-

Katri Ylander klo 20-


Menu 35 €/hlö

Sinappisilliä (L,G)

Graavilohta (L,G)

Savulohta & piparjuuricremeä(L,G)

Paahdettua rosollia & punajuurikastiketta (L,G)

Kartanon sienisalaattia (L,G)

Perunasalaattia(L,G)

Waldorfin -salaattia (L,G)

Mummonkurkkuja (L,G)

Viherversosalaattia & sinappidressing ja vinegrette (L,G)

Kartanon perunalaatikkoa (L,G)

Kartanon porkkanalaatikkoa (L,G)

Joulukinkkua & paistinliemikastiketta (L,G)

Tillivoi-perunaa (L,G)

Saaristolaisleipää & vaahdotettua voita (L)

Kotikaljaa & vettä

Karamelli-valkosuklaa pannacottaa

Sulkava-kahvia & Wehmaan teetä

13.12. keskiviikkona

13.12.2023

Kartanon joululounas

Tervetuloa nauttimaan kartanon runsaan joulupöydän herkuista lounasaikaan klo 11-14

22,50 €/hlö

Kopio 13.12. keskiviikkona

16.12.2023

Rantamakasiinin glögibaari

Alanteentien ja koko Sulkavan yhteisessä joulupäivässä Rantamakasiini avautuu glögibaarina. Glögin lisäksi tarjolla herkullisia churroja.

Tervetuloa mukaan koko kylän joulutunnelmiin!

Menneet tapahtumat

Kuningasidea_promo_2_kuva_Henry_Salmi

5.7.2023

Tiittalan kartanon Kesän Tähti-ilta

Kuningasidea

Liput 30 €

Liput Lippu.fi/Tiittalan kartano/Rantamakasiini

Helsingin Käpylässä vuonna 2009 perustettu Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt kokoonpano, joka on kolmetoista vuotta kestäneen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin, muovaten yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin.

Yhtyeen vuonna 2012 julkaistu debyyttialbumi On uusi aika pitää sisällään muun muassa sinkun Enemmän duoo ku sooloo, joka nousi yhdeksi vuoden isoimmista hiteistä ja soi edelleen radioaalloilla. Menestys noteerattiin Vuoden Tulokas -tittelillä vuoden 2012 Funky Awardseissa sekä saman kategorian ehdokkuudella Emma Gaalassa. Yhtyeen toinen albumi Nimi on enne julkaistiin syyskuussa 2014. Levyltä löytyvät esimerkiksi kappaleet Pohjolan tuulet, joka oli yksi vuoden 2014 soitetuimmista radiohiteistä Suomessa, sekä menestyssingle Seis maailma. Kolmas pitkäsoitto jatkoi yhtyeen lentoa kesällä 2018. Sen tunnetuimmaksi hitiksi nousi kirkkaasti platinaa saavuttanut Sä saat mut -single.

Yhtyeen hittikimara, tiukka soitto, yhteisen tekemisen ilo näkyy ja kuuluu. Kuningasidean keikat nostavat suupielet väkisten ylöspäin! Bändi on parhaimillaan livenä ja se on ehdottomasti koettava jokaisen itse.

Ilja valkea hattu kuva

10.6.2023

Makasiinin Tähti-ilta

Ilja Teppo

Ilja Teppo - Kun musiikki ja viihde kohtaavat.

Liput 15 €

(ennakkoon Lippu.fi/Rantamakasiini/Tiittalan kartano)

Ilja Tepon omat laulut ja tarinat ovat elämänmakuisia ja hauskoja - toisinaan herkkiäkin.

Sen lisäksi hän kantaa aina mukanaan repullista persoonallisella otteella sovitettuja lainakappaleita. Perinteet Iljan perheessä on kunnossa. Hänen isänsä kuplettimestari Jaakko Teppo viihdytti suomalaisia 80 - ja 90-luvuilla, ja nyt on pojan vuoro. Ja Ilja tekee sen omalla tavallaan. Hän on aito, ja se tekee hänestä yhden ja ainoan Ilja Tepon. (Tekstiä lainattu: https://www.ohjelmanaiset.fi/artistit/ilja-teppo/)

Konsta promokuva

9.4.2023

Pääsiäisen Tähti-ilta, Konsta Hietanen

Pääsiäisen Tähti-illassa Konsta Hietanen bändeineen!

Konsta Hietanen julkaisee ensimäisen täyspitkän albuminsa tänä keväänä ja hänet tullaan jälleen näkemään uudella Tähdet tähdet- kaudella, kun uudet kisailijat koettavat haastaa vanhan mestarin.

Hietasen uusi albumi on modernia ja popahtavaa rokkia, joskin mukana on myös muutama koskettava balladikin. Sekä laulajan että näyttelijän uraa tekevä Konsta on kirjoittanut albuminsa kaikki kappaleet itse ja keikoilla alkaakin kuulumaan enemmän miehen omaa musiikkia.


Konserttimenut ennen konserttia, kattaukset klo 16.30 ja klo 17.30. Menut pöytiin tarjoiltuna 55 €/hlö

Konsertti klo 19.00

Konserttiliput 30 €

Menut 55 €/hlö sis. kolme ruokalajia, varaathan pöydän ennakkoon.

Viinipaketit 25,50 €/ 31,50 €


Pääsiäismenu 1.

Alkuun: Parsakeittoa, talon leipää & vaahdotettua pähkinävoita

Pääruoaksi: Lampaan ulkofilettä, tummavalkosipulikastiketta, parsaa, varhaisperunaa ja porkkanaa

Jälkiruoaksi: Creme brulee

¨

Pääsiäismenu 2.

Alkuun: Parsakeittoa, talon leipää & vaahdotettua pähkinävoita

Pääruoaksi: Grillattua Puumalan kirjolohta, hollandaise-kastiketta, parsaa, varhaisperunaa ja porkkanaa

Jälkiruoaksi: Creme brulee


Konserttiliput varattavissa suoraan Tiittalan kartanolta tai myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Pöytävaraukset suoraan kartanolta.

WEB_TIITTALAN_KARTANO_talvi-93

17.-18.2.2023

Kartanon blinipäivät


Klo 12-17


Blinit:

Blinit savuporolla 15,50 €

Blinit kylmäsavulohella 16,50 €

Blinit siian mädillä 18,50 €

+ lisäblini 5 €

jouluvohveli20222

2.-18.-12.

Vohvelikahvilan joulu

Vohvelikahvila avautuu joulukuussa viikonlopuiksi

Avoinna:

2.-4.12. PE-SU klo 12-18


9.12. PE klo 16-20, pubivisa klo 19

10.-11.12. LA-SU klo 12-18


17.-18.12. LA-SU klo 12-18

Lämpimästi tervetuloa!

IMG-20221127-WA0004

6.12.

Sulkavan kunnan itsenäisyyspäivänjuhla

Juhlaa vietetään Tiittalan kartanossa klo 12 alkaen kahvitarjoilulla

Ohjelmassa juhlapuhetta, palkitsemisia ja muistamisia. Baritoni Vesa Kytöoja sekä sopraano Reetta Haavisto esiintyvät, säestäjänä pianisti Taru Ritavesi. Luvassa sekä vakavaa että hilpeää ohjelmaa.


Ilmainen sisäänpääsy!

Lämpimästi tervetuloa!

TEK_0419

5.12.2022

Joulun Tähti-illassa Antti Railio Duo

Antti lähtee Jouluksi Kotiin -kirkkokiertueelle marraskuussa 2022. Kartanon tunnelmallisessa Tähti-illassa päästään kuulemaan samaa jouluista ohjelmistoa kirkkokiertueelta.

Liput 30 € / 65 €

Konserttibuffet klo 19-

Antti Railio klo 21-

Nyt varattavissa myös konserttipaketit! Alkaen 250 €/2 hlö. Pakettiin sisältyy konserttiliput, illallinen ennen konserttia sekä majoitus ja kartanon aamiainen. Poikkeuksellisesti avaamme vain kesäkaudella myynnissä olevat kartanohuoneemme. Nyt on mahdollisuus päästä kokemaan kartanohuoneet rauhallisessa joulutunnelmassa.


Antti Railio on Voice of Finland -voittajana ja Raskasta Joulua -tähtenä tunnettu voimakasääninen laulaja, jonka tulkinnat ovat koskettaneet herkän suomalaisen rockmusiikin ystäviä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 ”Vieras Maa” -menestysalbumin ja vuonna 2016 julkaistun ”Samaan marmoriin” -hitin myötä Antti on kiertänyt maata ahkerasti esiintyen niin suurilla festivaalilavoilla kuin intiimeissä keikkapaikoissa.

Vuonna 2019 Antti Railio teki vahvaa soolouraa ja julkaisi soolosinglen ”Sun jälkeen routaa”. Saman vuoden marraskuussa hän julkaisi odotetun, isolla tuotannolla työstetyn joulualbumin. Vuoden 2020 yhdessä JP Leppäluodon kanssa tehdyn konserttisalikiertueen yhteydessä Antti julkaisi tuoreimman albuminsa, joka kantaa nimeä ”Ikuisuus”. Rauhaa ja lämpöä huokuvan levyn mahtipontiset, mutta maanläheiset laulut luovat kiireetöntä tunnelmaa arjen hektisyyteen.

Intiiminä duona Tiittalassa esiintyvän Antin syvällisen pehmeät tulkinnat ja vahva läsnäolo ovat hurmanneet kymmeniä tuhansia suomalaisia. Viime vuonna 2021 julkaistun ”Jouluksi Kotiin” -singlen nimeä kantavan konserttikiertueen lisäksi Antti esiintyy tänä vuonna ympäri Suomea koskettaen yhä useampien ihmisten sydämiä.

Tutustu menuun tästä!
20201002_151025

30.10.2022

Sulkavan Naislaulajat, "Näin Sävel Soi" -konsertti

Kartanon Vohvelikahvila avoinna klo 12-18

Konsertti klo 17-


Liput 10€

Pentti Hietanen high res Mikko Harma

29.10.2022

Kulttuurikuukauden Tähti-illassa Pentti Hietanen & Tessa Virta Duo

Kartanon konserttibuffet klo 19-

”Minun Tarinani” Pentti Hietanen & Tessa Virta Duo klo 20.30-

Konserttibuffet & lippu 60€, pelkät konserttiliput 30€

Pentti Hietanen laulu

Tessa Virta piano

Olli Peuhu kontrabasso ja juonto

Intiimissä illassa Tiittalan Kartanolla kuullaan tarinoita ja musiikkia, jotka ovat koskettaneet ja värittäneet Pentti Hietasen elämän polkua.

Luvassa on viihdyttävä ja koskettava musiikillinen matka tarinoiden lomassa Pentin nuoruusvuosista tähän päivään. Suurten klassikkoviihdesävelmien lisäksi kuullaan helmiä ooppera-, pop- ja rocksaralta.

Ohjelmistossa on mm. poimintoja kappaleista Särkyneen toiveen katu, Amore scusami, Granada, Sway, Oli kuu oli ilta ja Olet kaikki.

Tule viettämään ainutlaatuinen ilta upeiden sävelmien ja koskettavien tarinoiden parissa!

Tenori PENTTI HIETANEN on taiteilija, jolta luonnistuu yhtä vakuuttavasti niin vaativat ooppera-, operetti-, ja musikaaliroolit kuin viihde- tai rockmusiikki. Pentti on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon, mistä kertoo valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyksekkäät kymmenen albumia, joista kaksi on tavoittanut kultalevyrajan ja yksi yltänyt platinalevyn velvoittamaan myyntimäärään.

Pianisti- laulaja- sovittaja- säveltäjä Tessa Virta on johtanut omaa orkesteriaan vuodesta 1990 ja tullut tunnetuksi lukuisten maamme eturivin artistien kanssa. Omia julkaisuja Tessalla on kahdeksan, ja uusin single ”Luopuminen” (27.10.22) sisältää kolme kappaletta Tessan omia sävellyksiä Sinikka Svärdin teksteihin.

Tessa Virta yhdessä aviomiehensä, kontrabasisti Olli Peuhun kanssa on tehnyt Pentti Hietasen kanssa yhteistyötä pitkään esiintyen yritystilaisuuksissa, konserteissa ja festivaaleilla. Hietanen on myös mukana Tessa Virta Orkesterin ”Joulun Tähdet” -albumilla, joka valittiin Vuoden 2020 Joululevyksi.

https://youtu.be/LPaSRilroIw?t=78 Pentti Hietanen ja Tessa Virta Orkesteri- Granada

https://www.kumina.com/portfolio/pentti-hietanen/

sanataide

22.-23.10.2022

Savonlainen Sanataidefestivaali

Savolaisilla on tunnetusti sana hallussa ja sutkauttelu sujuu. Rikasta kielellistä kulttuuriperintöämme onkin syytä arvostaa ja vaalia!

Ihmekollektiivi järjestää 22.-23. päivä lokakuuta Tiittalan kartanossa Sulkavalla Savolaisen sanataidefestivaalin, jossa on pääsee maksuttomissa ja kaikille avoimissa työpajoissa sekä tutustumaan savolaisen sanallisen kulttuuriperinnön menneisyyteen että luomaan uutta.

Tiesitkö, että Etelä-Savosta on muistiinmerkitty 45 runolaulusävelmää? Niistä kuulet lisää kansanmuusikko Sirkka Kososen työpajassa lauantaina 22.10. aamupäivällä. Nykypäivän lavarunous jatkaa esitettyjen runolaulujen perinnettä. Voit liittää oman jälkesi tuohon perinteeseen lavarunoilija Jonna “Nihkee akka” Nummelan työpajassa “Lavarunon juurilla: omista muistoista esitetyksi runoksi” lauantaina 22.10. iltapäivällä. Työpajat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille - mitään ennakko-osaamista ei vaadita!


Lauantain 22.10. ohjelma:

9.30 Tervetuloa!

10 - 12 Työpaja: Eteläsavolaiset runolaulut (kansanmuusikko Sirkka Kosonen)

13 - 17 Työpaja: Lavarunon juurilla: omista muistoista esitetyksi runoksi (Jonna “Nihkee Akka” Nummela)


Työpajojen lisäksi sanataidefestivaalilla on nähtävissä Rantasalmella vaikuttaneen Kolkkokollektiivin Tahdon-installaatio sekä tekstitaidenäyttely. Samoin erityisesti lapsille suunnattu Runopolku kiertää Tiittalan kartanon pihapiiriä: kuopiolainen Kulttuurikiska on koostanut runot Sulkavan yhtenäiskoulun Lohilahden yksikön oppilaiden sekä kirkonkylän 4.-luokkalaisten tuottamasta materiaalista. Ihmekollektiivin kuratoimassa pienen pienessä murrenäyttelyssä on esillä materiaalia Sulkavan murrehistoriasta, jossa on osallisena niin Etelä-savon murre ja Savonlinnan seudun välimurteet kuin karjalaisten siirtolaisten mukanaan tuoma vahva kaakkoismurteiden vaikutus.


Festivaalin illanvietossa on tarjolla runoelmapoppia, spoken wordia ja stand up -keikka: https://fb.me/e/1uYW62I4Y

Sanataidefestivaali päättyy sunnuntaina 23.10. klo 12 - 14 Runobrunssiin , jolloin lava on vapaa kaikille, jotka haluavat lausua runoja tai kertoa tarinoita. Ihmekollektiivi on kutsunut runobrunssille esiintymään niin sulkavalaisia murreosaajia kuin Etelä-Savon muiden kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistysten edustajia. Kaikkien osallistujien pienet ja suuret säkeet ja tarinat ovat tervetulleita, murteella tai ilman. Brunssilla voi tilata nautittavaksi annoksia Tiittalan kartanon vohvelikahvilan valikoimasta.

Vohvelikahvila on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 12 - 18.


Festivaalin ilmaisohjelma toteutuu Rajupusu-Leaderin AIKU-teemahankkeen tuella. Aineettoman kulttuuriperinnön AIKU-teemahankkeen tavoitteena on tehdä näkyväksi elävää aineetonta kulttuuriperintöä, kehittää kulttuuriperintötoimintaa ja lisätä toimijoiden välistä yhteistyötä.

Tapahtuma on myös osa Tiittalan kartanon lokakuista Kulttuurikuukautta.

vastuullisuus-ymparisto

15.10.2022

Kartanon Maalaismarkkinat

Klo 10-15

Kartanon puutarhan ensimmäiset Maalaismarkkinat

Kartanon Vohvelikahvila avoinna klo 11-18 (keittiö sulkeutuu 17.30) Vohvelikahvilasta suolaiset ja makeat vohvelit sekä lämpimiä juomia nautittavaksi kartanon syysterassilla, markkinahumun keskiössä.

Markkinoilla myymässä paikallisia ja lähialueen tuottajia. Myyntipöydiltä löydät mm. valkosipulia, leivonnaisia (myös gluteenittomia), kuusenkerkkäsiirappia, kananmunia sekä mehuja ja glögejä.

Paikalla myös monia käsityöläisiä, myynnissä mm. hiusdonitseja, linnunpönttöjä, tuohitöitä, barbin vaatteita, mattoja, koreja ja villasukkia sekä paljon muita paikallisten kädentaitajien tuotteita!

Kartanon puutarhassa myös seppien piste, jossa myynnissä taottuja esineitä ja mahdollisuus tutustua taontaan seppien taontanäytöksen parissa!

Markkinapäivän aikana klo 11 alkaen myös Sulkavan Naisvoimistelijat tarjoavat non-stopina puuhaparkin lapsille (pussihyppelyä, renkaanheittoa ja muita hauskoja pihapelejä) sekä leikkimielisen köydenvetokisan vanhemmille!

Varaa oma myyntipöytäsi suoraan meiltä: kartano@tiittalankartano.fi / 040 5686864

KJ_promo1

27.8.2022

Rantamakasiinin kesän päätösbileissä Kylän Jätkät!

Liput 15€

Show klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa, Rantamakasiinilla sekä Lippu.fi -palvelussa.

"Multilahjakkaista Rantakylän kolleista koottu bilecoveribändi (Kylän jätkät). Soittolista on karun metallinen, mutta popahtavan rauhallinen. Myöskin hikisen rokkaava, mutta tanssittavan rytminen. Sopivassa suhteessa mukana laulettavia Suomihittejä ja ulkomaalaisia rokkikukkoja. "Kaikille jotain"-tyyliä edustava bändi takaa hyvät kemut klassikoilla ja nykyhiteillä. Jokaiselle keikalle biisilista tapellaan kasaan keikkapaikkaa myötäillen. Bändi myös yrittää keksiä uusia katon nostatus hittejä ja yllättäviä numeroita joka keikalle... osa on jopa onnistunut!" - Kylän Jätkät

https://www.facebook.com/kylanjatkat

Jussi Syren And The Groundbreakers promo pic

29.7.2022

Rantamakasiinin Kesäillassa Jussi Syren And The Groundbreakers

Liput 15€

Show klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa, Rantamakasiinilla sekä Lippu.fi -palvelussa.

Jussi Syren And The Groundbreakers on kansainvälisesti arvostettu bluegrass-yhtye, joka on tehnyt kiertueita yhdeksässä USA:n osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa. Vuonna 2019 bändi teki levytys-yhteistyötä Grammy-voittaja Michael Clevelandin kanssa tämän vieraillessa viulistina Yhdysvalloissa huippuarviot saaneella "Bluegrass Headquarters"-albumilla. Groundbreakersin kahdestoista levy "Bluegrass Christmas" valittiin vuoden 2020 joululevyksi Suomen paikallisradioiden toimesta ja samana vuonna bändi valittiin main showcase actiksi maailman suurimpaan alan tapahtumaan IBMA World of Bluegrassiin. Suuri yleisö muistaa bändin "Itse Valtiaiden" tunnusmusiikista, sekä Ville Valon materiaalia sisältäneestä tribuuttilevystä "Heartagrass - An Acoustic Tribute To HIM".

Jussi Syren And The Groundbreakers vie yleisönsä totaaliselle akustiselle elämysmatkalle, jossa perinteisten bluegrass-kappaleiden sekaan on ripoteltu mm. Beatlesiä ja Louie Armstrongia - toki tiukkaan bluegrass-muottiin valettuna. Tästä kokemuksesta ei heti toivu!

Yleisökommentti 2021 joulukiertueelta: "En tiennyt mitä olin tulossa kuulemaan, mutta heti ensimmäinen kappale tuntui sielussa saakka".

https://www.youtube.com/watch?v=OLi3CmHpdS8

Jussi Syren: mandoliini, laulu

J.P. Putkonen: kitara, laulu

Tauri Oksala: banjo, laulu

Tero Mäenpää: kontrabasso, laulu

www.syren.fi

www.facebook.com/jussi.syren

HILJAINEN_tiittala

15.6.-6.8.2022

Tiittalan kartanon kesän taidenäyttelyssä Katriina Kaijan Hiljaisuus. (Avajaiset 15.6. klo 17)


Katriina Kaija on kuvataiteen ja mediailmaisun opettaja Savonlinnan Taidelukiosta. Hän on kuvataidekasvattaja, kuvittaja sekä vapaa kuvataiteilija. Taiteellisessa työssään Katriina käsittelee ihmisen asettumista maailmaan, ihmisen ja luonnon suhdetta sekä katoavaisuuden teemoja. Teoksissa henkilöt ja otukset hakevat mittasuhteita ja omaa paikkaansa.

Näyttely, Hiljaisuus, on nähtävillä Tiittalan kartanon Vohvelikahvilassa koko kesän ajan. Näyttelyn avajaispäivää vietetään 15.6. keskiviikkona klo 17. Näyttelyn avajaistilaisuus on kaikille avoin! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan teoksiin ja tapaamaan taiteilijaa paikan päälle!

Tiittalan kartanon Vohvelikahvila avoinna 15.6. keskiviikosta alkaen maanantaista lauantaihin klo 11-19 (keittiö sulkeutuu klo 18.30).
c_Ville_Juurikkala-3230370

23.7.2022

Rantamakasiinin Kesän Tähti-ilta, Mikko Harju

Liput 25€

Mikko Harju Duo klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa sekä Lippu.fi -palvelussa toukokuussa!

Omakustanneartistina uransa aloittaneella Mikko Harjulla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä sekä voimaannuttaa ja koskettaa kuulijoita. Toukokuussa 2018 julkaistun Sinä olet elämä -debyyttialbumin kappaleet ovat nousseet niin isoiksi ilmiöiksi, että niiden innoittamana on otettu sadoittain tatuointeja. Kaksi Emma-ehdokkuutta saaneen Mikko Harjun esikoisalbumi on ylittänyt platinarajan ja siltä löytyvät tuplaplatinaa striimanneiden hittien Mä olen tässä ja Taivas ei oo rajana lisäksi muun muassa platinarajan ylittänyt kappale Sinä riität. Mikko Harjun tulevalta kakkosalbumilta on tähän mennessä julkaistu muun muassa singlet Timantti, Anna mennä lennä ja Meidän puolella. Anna mennä lennä soi myös tiuhaan vuoden 2022 talviolympialaisissa. - Warner Music Live

promo2021_2

8.-9.7.2022

Rantamakasiinin soutuviikonlopussa Vihtori Maijanen

Vapaa pääsy molempina iltoina!

Perjantaina 8.9. klo 20-

Lauantaina 9.9. klo 19-

"Filosofiani on soittaa menevää musiikkia, joka saa ihmiset tanssimaan ja laulamaan mukana. Esiintymisen perustana on vankka laulu- ja soittotaito. Joskus on hyvä soittaa taustamusiikkia, mutta keikkakokemukseni perusteella olen huomannut, että parhaat keikat syntyvät juuri vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. En yleensä suunnittele kovin tarkkaan mitä biisejä aijon soittaa ennenkuin näen ihmiset jotka ovat keikkapaikalla. Kuulijoiden ikä ja jopa asusteet kertovat paljon siitä millaiset biisit saattaisivat parhaiten upota yleisöön. Joku viisashan on sanonut että paras musiikki on sitä mitä kuulee ikävuosina 15-20- allekirjoitan suurelta osin tämän lauseen! 🙂 Myös Vain Elämää tv-sarja on ollut varsin toivottu ja suosittu asia myös minun näkökulmastani. Jokaiselta kaudelta nousee aina hittejä, odotan innolla jo uusia versioita uuden kauden biiseistä." - Vihtori Maijanen

reinonordin_4

6.7.2022

Tiittalan kartanon kesän tähti-ilta, Reino Nordin

Liput 30€

Trio Klassikue klo 20-

Reino Nordin band klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa sekä Lippu.fi -palvelussa toukokuussa!

Emma-palkitun Reino Nordinin uran viime vuodet ovat olleet menestyksekkäitä: kultaa ja jopa moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien lisäksi hän on saanut upean vastaanoton keikoilla ja esiintynyt niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin festareiden päälavoillakin. Hänen tunnetuimpia biisejään ovat muun muassa Antaudun, Puhu vaan, Kato mua silmiin, Kosketa, Kyynelten virta, Cara mia ja Veitsenterällä. Syksyllä 2020 Reino nähdään Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa.

tero

25.6.2022

Rantamakasiinin juhannuksessa, Tero Vaara

Liput 15€

Tero Vaara klo 21-

Liput myynnissä kartanon Vohvelikahvilassa sekä Lippu.fi -palvelussa!

Porin Isosannanpuistokadun soittokämpältä kotimaisten lauluntekijöiden kärkeen noussut Tero Vaara on palannut tien päälle! Ohjelmistossa Valokuvia, Älä jätä minua, Lauantai-ilta, Vielä on kesää jäljellä, Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä… Juha Vainio -palkittu Mamba-yhtyeen solisti ja lauluntekijä, lukuisten koskettavien hittien nikkari avaa soolokeikoillaan biisien taustoja ja tarjoaa yhtyeen valitut klassikot elektroakustisina sovituksina.

Anttir

15.4.2022

Pääsiäisen tähti-ilta, Antti Railio


Konserttibuffet & show -illalliskortti 60€ / pelkkä konserttilippu 30€

Varaa myös viinipaketti 33,50€/hlö (sis. alkumaljan, kaksi kaatoa viiniä sekä avec)

Illalliskortit, pöytävaraukset sekä viinipaketit suoraan meiltä puhelimitse tai sähköpostilla!

Konserttibuffet klo 19-

Showtime klo 21-

"Antti Railio on The Voice of Finland -voittajana ja Raskasta Joulua -tähtenä tunnettu voimakasääninen laulaja, jonka tulkinnat ovat koskettaneet herkän suomalaisen rockmusiikin ystäviä jo vuosien ajan. Vuoden 2014 ”Vieras maa” -menestysalbumin ja vuonna 2016 julkaistun ”Samaan marmoriin” -hitin myötä Antti on kiertänyt maata ahkerasti esiintyen niin suurilla festivaalilavoilla kuin intiimeissä keikkapaikoissa. Nyt vuonna 2020 Antti tekee vahvaa soolouraa ja on juuri julkaissut uuden albumin, joka kantaa nimeä Ikuisuus." - Hype Productions
Näyttökuva 2021-9-22 kello 14.40.21

4.12.2021

Joulun tähti-ilta, Tomi Metsäketo


TOMI METSÄKETO & TESSA VIRTA DUO ”Joulun Tähti”-konsertti TIITTALAN KARTANOLLA Lauantaina 4.12

Kartanon runsas joulupöytä klo 18-

Show time klo 21-

Illalliskortti 60€ (sis. Kartanon runsaan joulupöydän sekä konsertin

Viinipaketti 33,50€ (sis. alkumaljan, kaksi kaatoa viiniä sekä avec)

Konserttilippu 30€

Illalliskortit ja pöytävaraukset suoraan meiltä puhelimitse tai sähköpostilla!

Konserttiliput myynnissä myös Lippu.fi-palvelussa

Hurmaava tenori Tomi Metsäketo vie kuulijansa Joulun tunnelmaan melodisilla, koskettavan hartailla sekä iloisemmilla tunnetuilla joulunsävelmillä meiltä ja maailmalta upean Tessa Virta Duon kanssa.

Konsertissa kuullaan muun muassa Sylvian Joululaulu, En etsi valtaa loistoa, Avaruus (Walking in the Air), Jouluyö, Juhlayö amerikkalaisia klassikoita; Joululaulu (The Christmas Song)ja White Christmas unohtamatta.

Luvassa on lämminhenkinen ja mukaansatempaava ilta upeiden muusikoiden kera ja Tiittalan Kartanon ihanassa miljöössä!

Ps Tessa Virta Orkesterin ”Joulun Tähdet” -albumi eturivin artistien kanssa paikallisradiotoimittajat valitsivat Vuoden Joululevyksi 2020!

Esiintyjät:

Tomi Metsäketo laulu

Tessa Virta piano ja laulu

Olli Peuhu kontrabasso
pelle miljoona band promo

5.11.2021

Pikkujoulukauden avaa Pelle Miljoona Band


Pikkujoulukausi avataan Tiittalan kartanolla Pelle Miljoonan tahtiin!

Liput ennakkoon 22€ / ovelta 25€

Ennakkoliput myynnissä Lippu.fi -palvelussa ja Kahvila-Puoti Alinassa Sulkavan keskustassa

"Pelle Miljoona Band on suomirockin ja -punkin ikitoteemin uusin kokoonpano. Bändi kiertää syksyllä Suomea lokakuussa julkaistavan Manifesti '21 -ep tiimoilta.

Pelle Miljoona Band koostuu Pellen synnyinkaupungin, Haminan muusikoista ja varsinkin Hapa Tynin kanssa Pelle on soitellut jo teini-ikäisestä asti. Keikoilla uuden materiaalin lisäksi kuullaan kattava läpileikkaus hiteistä koko uran varrelta.

PELLE MILJOONA BAND on:

Laulut Pelle

Kitarat Hapa Tyni

Bassot Timo Hyle

Rummut Jusa Lampikari

Kiipparit Jari Vähämäki"
- Stupido Productions Oy

Pelle On legenda!
sound of movies sulkava (Instagram-postaus) (1080 x 1080 px) (2)

21.10.2021

Sound of movies

Rakastetuimpia säveliä näyttämöltä ja valkokankaalta!


Savonlinna-kvartetti

Saara Silvennoinen ja Jari Pylvänäinen, laulu

Savonlinna-kvartetti konsertoi lokakuussa suurilla tunteilla näyttämö- ja valkokangassävelin!

Sound of Movies -konsertin laulusolisteiksi saapuvat hurmaava sopraano Saara Silvennoinen ja monitaituri Jari Pylväinen.

Konsertissa kuullaan musiikkia rakastetuimmista musikaaleista ja elokuvista kuten Sound of Music, Les Miserables, My Fair Lady ja West Side Story!

Klo 19-

Ennakkoliput Nettilippu.fi 15 € / 5 €
https://www.nettilippu.fi/fi/events/search/savonlinnan%20orkesteri
Liput ovelta 20 € / 10 €, tuntia ennen konsertin alkua, suosimme lähimaksua kortilla.
138

31.7.2021

Rantamakasiinin tähti-ilta, Jukka Poika

Liput 25€

Show time klo 21-

Seventine

22.7.2021

Rantamakasiinin torstaiklubi, SEVENTINE

Avoinna klo 16-

Show time klo 19-

Liput 8€ (sis. juoman)

Faarao

15.7.2021

Ensimmäinen Ihmeklubi 15.7.21

Avoinna klo 16-

Show time klo 21-

Liput 10€

Vuoden 2020 lokakuussa perustettu sulkavalainen kulttuurinedistämisyhdistys Ihmekollektiivi pääsee vihdoin viimein täräyttämään käyntiin Ihmeklubit, joiden tarkoituksena on tarjoilla Sulkavalla harvemmin tarjolla olevia kulttuurisia herkkuja.

Tiittalan kartano rantamakasiini lainaa torstai-klubiaan Ihmekollektiivin käyttöön ja kesäisen klubi-illan avaa monelle sulkavalaiselle Karri Kolehmaisenakin tuttu DJ Karri Tappio.

Setissään Karri ilostuttaa itseään ja muita paikallaolijoita soittamalla ainoastaan Sulkavan maanmainion kirjaston uumenista löydettyjä levyjä. Mitä tuleman pitää? Ei aavistustakaan, mutta hyvän ja mielenkiintoisen musan takuu on 100%.

Ihmeklubin pääesiintyjä Faarao Pirttikangas on kotoisin Pohjois-Savon Varpaisjärveltä. Raa'an savolaisen tunneilmaisun lisäksi hänen musiikissaan soi Yhdysvaltain syvän etelän delta-blues sekä svengaavat tujaukset etnoa ja spirituaaleja.

Ihmekollektiivi halusi kutsua Faarao Pirttikankaan esiintymään Sulkavalle, koska uskoo tämän synkeiden saarnojen puhuttelevan kuolemaantuomitun (?) kylän asukkaita. Toisaalta tämä Suomi-rockin tuntematon suuruus osaa loihtia omaperäisillä soittimillaan tanssiin tempaisevaa ja murheet kartoittavaan svengiä! Tervetuloa viettämään ennennäkemätön ilta Ihmekollektiivin seurassa!

jani

9.-10.7.2021

Rantamakasiinin soutuviikonloppu, Jani Wickholm

Perjantaina 9.7. klo 20-

Lauantaina 10.7. klo 19-

Molempina iltoina vapaa sisäänpääsy!

mikkoharju_kevat2020_bg

7.7.2021

Tiittalan kartanon kesän tähti-ilta, Mikko Harju

Liput 25€

Show time klo 21-

lappi

3.7.2021

Rantamakasiinin tähti-ilta, Jukka Nousiainen

Liput 15€

Show time klo 21-

insta Olet Uneni Kaunein 13.-17.10.2020

13.10.2020

Lokakuussa soi


Savonlinna-kvartetin hurmaavat jouset, Sampo Kinnusen kitarointi ja Katja Ellen laulu muodostavat harmonisen kokonaisuuden, joka vie suurien tunteiden äärelle. Ilmassa on rakkautta, ikävää, menetyksiä, kaihoa ja ihanaa, kuplivaa onnea.

"Olet uneni kaunein - tunnelmallisten laulujen ilta" kiertää Sulkavalla, Savonlinnassa, Enonkoskella ja Punkaharjulla. Minikiertueen ohjelmisto koostuu niin vanhemmista kuin uudemmistakin viihdemusiikin helmistä ja on mukana jokunen Katja Ellen oma laulukin.

Estradilla:

Savonlinna-kvartetti

Katja Elle, laulu

Sampo Kinnunen, kitara

Klo 19-

Liput 15 e normaali /5 € opiskelija & lapsi (alle 16 v.). Myynti tuntia ennen konsertin alkua, käteinen tai korttimaksu.
Pelle Miljoona akustinen trio

29.8.2020

Pelle Miljoonan akustinen trio


Tiittalan kartanon Rantamakasiinilla kesän päätösbileissä!

Keikka-aika noin klo 20


Myynnissä nyt Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa ja lippu.fi -palvelussa.

Lippuja myynnissä rajoitettu määrä, joten lipun ostaminen ennakkoon suositeltavaa!
MARI-HILTUNEN_potrettikuvat_08 (1)

12.8.2020

Mari Hiltunen


Tiittalan kartanon Rantamakasiinin keskiviikkoklubilla!

Makasiini aukeaa klo 17- Keikka-aika klo 19-


Liput myynnissä keskiviikkona ovelta klo 17- alkaen
seventine

5.8.2020

Seventine


Tiittalan kartanon Rantamakasiinin keskiviikkoklubilla!

Makasiini avoinna klo 17-, keikka-aika klo 19-

Liput 6€, sisältää juoman (Olut, siideri, viini 12cl tai virvoke)

Liput myynnissä Makasiinin ovella keskiviikkona klo 17-
Ella

25.7.2020

Ella Tepponen


Tiittalan kartanon Rantamakasiinilla!

Keikka-aika noin klo 20


Myynnissä nyt Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa ja lippu.fi -palvelussa.
pia2

22.7.2020

Pia Rydman


Tiittalan kartanon Rantamakasiinin keskiviikkoklubilla

Makasiini aukeaa klo 17 ja keikka-aika klo 19-


Liput myynnissä Makasiinilla keskiviikkona ovella
jani

10.7.2020

Jani Wickholm


Tiittalan kartanon Rantamakasiinilla!

Keikka-aika noin klo 20


Myynnissä nyt Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa ja lippu.fi -palvelussa.
teleks

8.7.2020

Teleks


Tiittalan kartanon kesän tähti-illassa!

Keikka-aika noin klo 20


Myynnissä nyt Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa ja lippu.fi -palvelussa.
Pepe Willberg

7.12.2019

Joulun tähti-ilta

Pepe Willberg & Joulutrion "kynttilöiden syttyessä joulukonsertti

Lippuja(60€/30€) myynnissä Kahvila-Puoti Alinassa (vain käteinen) ja varattavissa puhelimitse tai sähköpostilla.

Lippu.fi

Tai kätevästi verkkokaupasta 60€/30€

Ovet klo 18-
jouluillallinen klo 19-
Show klo 21-

Jouluillallinen & konsertti 60€

Konsertti 30€

getfile

24.8.2019

Ile Kallio ja Kaija Kärkinen Elokuun TÄHTI-ILTA

Rantamakasiinilla


Ovet avautuvat klo 16, showtime 21
Lippu.fi

tapahtuma-ina-forsmann

27.7.2019

Ina Forsman Band

Ina Forsman Band Tiittalan kartanon rantamakasiinilla la 27.7. Nyt lippujen ostaminen ennakkoon kannattaa! Liput ennakkoon kartanon vohvelikahvilasta, Kahvila-Puoti Alinasta (vain käteinen) ja lippu.fi -sivulta 15€. Ovelta 20€.
Ovet avautuvat klo 16, showtime 21
Lippu.fi

OSTA LIPPU
tapahtuma–samae-koskinen

10.7.2019

Soutuviikon tähti-ilta

Samae Koskisen Korvalääke

Kesän puutarhakonsertissa letkeää ja aurinkoista kesämusiikkia Samae Koskisen Korvalääkkeeltä!

Lippuja(25€) myynnissä Kahvila-Puoti Alinassa (vain käteinen) ja Tiittalan kartanon vohvelikahvilassa. Lippuja mahdollista varata myös ennakkoon ovelle.

Lippu.fi

Tai kätevästi verkkokaupasta 25€

Ovet klo 18-
Show klo 21-

voimaviikonloppu

14.-16.6.2019

Kartanon Voimaviikonloppu

Method Putkisto

Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka
Pe 14.6. klo 17.00-20.00

Method Putkisto Body UP
La 15.6. klo 10.00-13.00

Lue lisää
tapahtuma-maarithurmerinta2

20.4.2019

Pääsiäisen tähti-ilta

Illan voit aloittaa kartanolla herkullisella pääsiäisruokailulla seisovasta pöydästä. Illalliskortilla varmistat parhaat istumapaikat myös konsertin ajan!

Ovet avautuvat klo 18-

Ruokailu 18.30-

Esiintyjä klo 21-

Liput: Pääsiäispöytä & konsertti 60€/hlö
Konsertti 30€/hlö

Lipunmyynti alkaa 1.4. Kahvila-Puoti Alinassa (vain käteismaksu)

Pöytä- ja lippuvaraukset 1.4. alkaen: 040 5686864 tai kartano@tiittalankartano.fi

Illalliskortteja on rajoitetusti, joten lippujen ostaminen ennakkoon suositeltavaa.

Lue lisää